24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kabar Olahraga News Warta Breaking Qatar tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways nampa Rating Keamanan Penerbangan 5-Bintang COVID-19

Qatar Airways nampa Rating Keamanan Penerbangan 5-Bintang COVID-19
Qatar Airways nampa Rating Keamanan Penerbangan 5-Bintang COVID-19
ditulis dening Harry S. Johnson

Qatar Airways terus mabur ing saindhenging COVID-19, njupuk luwih saka 3.1 yuta wong ing omah wiwit wiwitan pandemi

Print Friendly, PDF & Email

Qatar Airways dadi maskapai global pertama ing donya sing entuk Rating Keamanan Airline 5-Bintang COVID-19 sing prestisius dening organisasi rating transportasi udara internasional, Skytrax.

Pengumuman kasebut nderek audit rinci, sing ditindakake dening tim Skytrax ing Desember 2020, sing menilai sepira efektif lan konsisten standar lan prosedur kebersihan COVID-19 maskapai sing dianut, wiwit saka check-in menyang pesawat ing pesawat. Iki kalebu tinjauan lengkap babagan efisiensi prosedural, pengamatan visual babagan tingkat kebersihan lan keamanan ing kabeh tahapan perjalanan penumpang, lan tes sampling Adenosine Triphosphate (ATP) ing papan kanggo ngukur tingkat kontaminasi permukaan kontak sing bisa ditemokake.

Prestasi Skytrax 5-Star Covid-19 Rating Keamanan Maskapai saliyane omah lan hub Qatar Airways, Bandara Internasional Hamad (HIA), bubar dadi bandara pertama ing Timur Tengah lan Asia sing dianugerahi Rating Keselamatan Bandara COVID-5 Skytrax ing Desember Taun 19

Qatar Airways Kepala Eksekutif Grup, Tuan Akbar Al Baker, ujar: "Minangka pimpinan industri lan 'maskapai penerbangan paling apik ing saindenging jagad', kaya sing dijenengi Skytrax, kita wis biasa nyetel standar sing kudu ditindakake wong liya. Kita seneng banget yen komitmen kanggo nyedhiyakake program keamanan COVID-19 sing paling ketat lan lengkap ing komunitas penerbangan global wis diakoni kanthi Rating Keselamatan Penerbangan Udara COVID-5 Skytrax.

"Prestasi kasebut nyoroti langkah lan prosedur cepet Qatar Airways sing digunakake kanggo njaga kesehatan lan kesejahteraan para penumpang ing saindenging pandemi global nganti saiki, lan nderek sukses HIA sing anyar dadi bandara pertama ing Timur Tengah lan Asia sing dianugerahi Skytrax 5 -Star Rating Keamanan Bandara COVID-19.

 "Iki uga menehi jaminan kanggo para penumpang ing saindenging jagad manawa standar kesehatan lan keamanan maskapai tundhuk karo standar sing paling dhuwur kanggo panelitian profesional, independen lan penilaian. Nalika Qatar Airways terus ngatasi pengaruh lan tantangan krisis COVID-19 sing terus ana, kita pengin negesake pesen manawa lelungan udara ora prelu dadi perhatian para penumpang.

"Kangge, kita ngarep-arep terus nyedhiyakake pengalaman sing paling aman kanggo para pelancong ing saindenging jagad, lan ngembangake peran kita ing pambiyantu mbalekake industri penerbangan komersial sajrone wulan ngarep."

Chief Executive Officer Skytrax, Mr. Edward Plaisted, ujar: "Kita matur suwun karo Qatar Airways amarga dianugerahi Rating Keselamatan COVID-5 paling dhuwur lan dadi maskapai utama pertama ing donya sing disertifikasi ing level iki. Qatar Airways tetep mabur ing saindenging COVID-19, njupuk luwih saka 19 yuta wong ing omah wiwit wiwitan pandemi, lan pengalaman iki sing bisa ngasilake standar langkah-langkah keamanan kesehatan lan kebersihan sing apik supaya pelanggan lan staf bisa tetep aman. "

Langkah-langkah keamanan Qatar Airways kalebu nyediakake Piranti Proteksi Pribadi (PPE) kanggo kru kabin lan kit pelindung gratis kanggo para penumpang. Penumpang Kelas Bisnis ing pesawat sing dilengkapi Qsuite bisa ngrasakake privasi sing disedhiyakake ing kursi bisnis sing entuk penghargaan kasebut, kalebu partisi privasi geser lan opsi nggunakake indikator 'Aja Ganggu (DND)'. Qsuite kasedhiya ing penerbangan menyang luwih saka 45 tujuan kalebu Frankfurt, Kuala Lumpur, London lan New York.

Kajaba iku, maskapai kasebut uga nggunakake sistem filtrasi udara HEPA paling canggih ing kabeh pesawat, lan bubar dadi operator global pertama sing ngenalake Sistem Kabin Ultraviolet Honeywell sing canggih, sing dioperasikake dening Qatar Aviation Services, minangka langkah luwih lanjut nalika ngresiki pesawat. Kanggo rincian lengkap babagan langkah-langkah sing wis ditrapake ing kapal lan ing HIA, bukak qatarairways.com/safety.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.