Airlines aviation Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

GOL Linhas Aéreas: udhara ing 20 taun

GOL Linhas Aéreas: udhara ing 20 taun
GOL Linhas Aéreas: udhara ing 20 taun
ditulis dening Harry S. Johnson

Maskapai domestik paling gedhe ing Brasil mbukak akses menyang lelungan udara kanggo pirang-pirang wong Brasil, kanthi luwih saka 500 yuta pelanggan ngeterake 4.2 yuta penerbangan sajrone rong dekade kepungkur

Print Friendly, PDF & Email

Rong puluh taun kepungkur, tanggal 15 Januari 2001, Penerbangan perdana GOL Linhas Aéreas 1741 nganggo pesawat Boeing 737-700 mlayu saka Brasília lan mlebu ing Congonhas, São Paulo.

Kru penerbangan kalebu Kapten Grabler lan Flight Attendant Giselle, sing uga ngrayakake 20 taun ing Perusahaan, bebarengan karo 127 karyawan liyane. Klompok iki minangka perwakilan saka Tim Elang kita, sing kasusun saka ewonan wong sing ngaturake awake dhewe tanpa syarat kanggo GOL saben dina, nguatake dhasar kontribusi kita kanggo ngowahi sejarah utawa lelungan udara lan masarakat Brasil dhewe lelungan sing nggawe GOL dadi pimpinan ing industri maskapai Brasil.

Mayuta-yuta wong Brasil melu pesawat kaping pisanan GOL, lan demokratisasi lelungan udara minangka asil paling apik. Liwat usaha terus-terusan, piwulang sing ora bisa dilalekake sajrone lelungan, lan pilihan kanggo tumindak terus-terusan lan ngganggu sawetara bidang - wiwit budaya organisasi nganti produk lan layanan sing ditawakake - GOL ora bisa mbuwang akses menyang lelungan udara sing apik ing Brasil. . Tujuane GOL yaiku dadi sing pertama kanggo kabeh wong. Nanging, GOL ora bakal ngrayakake prestasi kasebut saiki yen inovasi durung ana ing DNA Perusahaan wiwit wiwitan.

"Ing pengetan kita, kita bakal ndeleng apa sing bisa diwulangake 20 taun kepungkur babagan ngatasi tantangan rumit sing bakal ana, utamane nalika nglindhungi lingkungan, ngatasi masalah sosial, lan organisasi internal Perusahaan dhewe. Kita bakal kerja keras kanggo sinau lan inovasi, kaya sing wis ditindakake wiwit 15 Januari 2001, "tambah Paul Kakinoff, CEO GOL.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.