Breaking News Internasional Macan Watesan Seychelles Breaking News Swiss Investments News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Keajaiban Seychelles digawa menyang Swiss maneh!

Pilih basa sampeyan
seychelles 1
seychelles

Wiwit cathetan apik, Kepulauan Seychelles pamer keajaiban ing Swiss, nalika Dewan Pariwisata Seychelles (STB) ngluncurake kampanye pariwara rong minggu ing negara Eropa - tahap kapindho kanggo kampanye publisitas, sing diwiwiti ing wulan Oktober 2020 ing pasar  

Pemandangan Seychelles sing ayu ditampilake ing papan reklame lan poster ing pirang-pirang kutha Swiss minangka pangeling-eling kanggo calon pengunjung manawa Seychelles tetep dadi salah sawijining papan suci sing paling apik kanggo ngalahake blues musim salju. 

Kampanye kasebut, sing menehi inspirasi saka kampanye digital STB 2020 "Pengalaman Seychelles, Our Home Your Sanctuary", diwiwiti ing Januari 11, 2021, lan minangka kesempatan sing apik banget kanggo tujuan kasebut supaya luwih cedhak karo masarakat Swiss pirang-pirang gambar narik napas Seychelles sing apik.  

Liwat gambar sing dipasang ing stasiun sepur ing Zurich, Bellinzone, Lugano lan Lausanne kalebu sawetara atus poster ing bus lan tramway ing Jenewa, kampanye kasebut dituju kanggo nggayuh udakara 4,336,000 wong saben minggu.  

Ngomong babagan kampanye kasebut, Direktur STB kanggo Swiss Judeline Edmond ujar manawa analisis tren ing pasar Swiss nuduhake manawa kepinginan lelungan durung kena pengaruh pandemi kasebut.  

Sabanjure dheweke ujar manawa upaya STB kanggo nguatake visibilitas tujuan ing pasar lan nguatake upaya supaya tujuan kasebut tetep dielingi para pengunjung.  

Kanthi wiwitan kampanye vaksinasi ing Swiss lan Seychelles, kampanye kasebut ana ing wektu sing pas amarga kapercayan lelungan mulai saya akeh lan para pengunjung ngarep-arep tujuan plancongan sing sampurna sawise ngenteni suwene ing omah-omah. 

"Miwiti proyek kasebut ing wulan Oktober taun lalu, kita ngira bakal luwih becik yen kita manjangan ing wulan Januari uga kanggo nggedhekake pengaruhe. Musim Liburan wis kliwat ing Swiss lan kabeh wis padha aktif maneh, mula iki wektu sing pas kanggo nyedhaki calon pengunjung lan ngimpi kanthi nuduhake apa sing ilang nalika nyoba tetep anget , "Jarene Judeline Edmond, Direktur STB kanggo Swiss.   

Swiss wis dadi salah siji saka papat pasar utama Seychelles wiwit dibukak maneh Bandara Internasional Seychelles ing Agustus 1, 2020 kanthi 1,929 penumpang wiwit dibukak maneh nganti pungkasan Desember 2020.   

Seychelles uga saiki nindakake kampanye trem siji taun ing Zurich karo Manta Reisen, sing diwiwiti ing wiwitan September 2020. 

Kegiatan publisitas kasebut nyengkuyung inisiatif promosi liyane, sing wis ditindakake STB ing pasar iki kanggo promosi tujuan.

Warta liyane babagan Seychelles

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.