24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Maskapai Turki Turki bakal ngembang ing Afrika

23_403teknikguvenlik
23_403teknikguvenlik
ditulis dening editor

Maskapai nasional Turki sawetara wektu kepungkur miwiti penerbangan menyang Kenya, sawise mundur saka rute Kenya Airways ing 2008, nawakake layanan nonstop antara Istanbul lan Nairobi.

Print Friendly, PDF & Email

Maskapai nasional Turki sawetara wektu kepungkur miwiti penerbangan menyang Kenya, sawise mundur saka rute Kenya Airways ing 2008, nawakake layanan nonstop antara Istanbul lan Nairobi. Sawetara minggu kepungkur, duta besar Turki ing Tanzania uga dilaporake ujar manawa Turkish Airlines bisa uga mikir nambah Dar es Salaam menyang jaringan Afrika sing berkembang.

Sajrone rapat ing Brussels nalika SN gabung karo Star Alliance, ana kesempatan kanggo ngobrol karo Dr. Temel Kotil babagan rencana maskapai kasebut ing arah kasebut.

Ing taun-taun kepungkur, Turkish Airlines wis ngeculake citra lawas lan nggawe jeneng sukses dadi maskapai global sing bakal teka, ora kaget para pengamat penerbangan biasa amarga duwe maskapai patungan, SunExpress, karo Lufthansa, utamane dituju ing pasar santai saka Jerman lan liyane. pasar sumber menyang resor pesisir Mediterania Turki lan saiki digunakake wiwit taun 1989.

CEO luwih negesake manawa luwih akeh pesawat anyar sing online - maskapai kasebut ngarepake pangiriman 9 luwih jembar ing taun 2010 lan 10 liyane ing taun 2011 - padha kepengin ngembangake jaringan Afrika, sing arep dikonsumsi saka saindenging negara CIS lan liyane. pasar sumber, amarga usahane nyepetake nambah lalu lintas transit liwat Istanbul.

Turkish Airlines duwe A330 lan B777 supaya bisa memenuhi permintaan kapasitas sing beda ing jaringan saiki lan mbesuk. Nanging, Temel Kotil dijaga babagan pigura wektu lan tujuan sing dituju - mesthine para pesaing bisa maca babagan apa. Apa sing dikonfirmasi Dr. Kotil yaiku basis biaya sing luwih murah tinimbang maskapai Eropa utama, sing diarani dhasar kanggo sukses. Watch papan iki kanggo menehi warta.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.