aviation Breaking News Internasional Breaking Jamaica News Caribbean Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Sandal lan Pantai Resor Ngunggahake Program "Plancongan Kanthi Kapercayan"

Pilih basa sampeyan
sandal 2
sandal

Sandals Resorts International ngumumake yen menehi tes COVID-19 gratis wiwit tanggal 26 Januari kanggo kabeh tamu sing wis kadaptar ing Resor Sandal lan Pantai sadurunge Resor. Pengumuman iki diwiwiti saka kebijakan Pusat Kontrol Penyakit (CDC) anyar sing nuntut para wisatawan internasional nampilake tes COVID-19 negatif sadurunge bali menyang Amerika Serikat. Tes bakal ditindakake dening profesional medis sing wis disertifikasi kanthi kenyamanan para tamu kanthi janji sing ditawakake kanthi gangguan minimalake kanggo pengalaman plancongan umume. Tes bakal ditindakake paling ora 72 jam sadurunge tamu budhal, lan asil tes bakal kasedhiya sajrone 24 jam.

Sajrone 40 taun kepungkur, Sandal terus-terusan ngetrapake lan nguatake protokol kesehatan lan keamanan kanggo mesthekake para tamu bisa lelungan kanthi percaya diri lan seneng plesiran ing Karibia. Uji coba ing resor anyar iki minangka ekspansi Protokol Kebersihan Sandal Platinum, sing wis digawe ing praktik industri utama Sandal sing ana kanggo njamin standar kebersihan lan langkah-langkah kesehatan lan peningkatan kesehatan sing bisa ngatasi pangarepan konsumen ing tengah COVID-19.

"Liwat ekspansi Protokol Platinum Kebersihan Platinum, kita terus njamin kesehatan lan keamanan para tamu dadi prioritas utama. Kita darmabakti kanggo nyedhiyakake katentreman kanggo kabeh tamu nalika ngetutake perkembangan paling anyar kanthi nyata, kanggo njaga pengalaman, supaya bisa lelungan menyang resor kanthi percaya diri, "ujare Adam Stewart, Ketua Eksekutif Sandals Resorts Internasional

Ing kedadeyan apes yen tamu kudu positif kanggo COVID-19 sadurunge budhal, kabeh resort dilengkapi stasiun medis kanthi staf perawat saben dinane lan petugas medis sing ditelpon 24/7. Selaras karo kabeh praktik paling apik ing CDC lan Organisasi Kesehatan Dunia (WHO), Sandal njamin kepatuhan sing ketat lan implementasine lancar saka pendekatan canggih kanggo nyegah panyebaran kabeh penyakit. Liwat Asuransi Perlindhungan Perjalanan sing ditawakake Sandal, para tamu dijaluk tambahan wektu kanggo karantina lan nampa perawatan medis sing dibutuhake nganti 14 bengi tanpa biaya tambahan. Keuntungan tambahan saka rencana kasebut kalebu jangkoan biaya medis lan bathi maksimal nganti $ 100,000 saben tamu. Kanggo informasi luwih lengkap babagan program Sandal "Travel with Confidence", bukak https://www.sandals.com/travel-insurance-offer/

Warta liyane babagan Sandal

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.