Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Breaking Malaysia News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Malaysia: 'Pajak keberangkatan penumpang' maskapai anyar diwiwiti tanggal 1 September

Malaysia: 'Pajak keberangkatan penumpang' maskapai anyar diwiwiti tanggal 1 September
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Wiwit tanggal 1 September 2019, para pelancong mabur metu Malaysia kudu mbayar pajeg budhal, sing regane antara RM8 (US $ 2) nganti RM150 (US $ 36). Tarif pajak keberangkatan bakal gumantung ing tujuan ing luar negeri lan apa penerbangan kasebut kalebu kelas ekonomi.

Sing mabur saka Malaysia menyang ASEAN negara (Brunei, Kamboja, Indonesia, Laos, Myanmar, Filipina, Singapura, Thailand lan Vietnam), kudu mbayar US $ 2 minangka penumpang kelas ekonomi, utawa US $ 12 yen ora ekonomi mabur.

Sing mabur metu saka Malaysia menyang negara liya ing sanjabane wilayah ASEAN, bakal dikenani pajak pajeg US $ 5 yen ekonomi mabur, lan US $ 36 ing kelas liyane.

Pajak keberangkatan ora bakal dileksanakake kanggo bayi lan bocah sing umure kurang saka 24 wulan. Uga ora dikatutake mbayar pajeg budhal yaiku penumpang maskapai sing transit liwat Malaysia, yaiku yen tekan ing Malaysia saka luar negeri lan budhal (apa ing pesawat sing padha utawa beda utawa sing duwe nomer penerbangan sing padha utawa beda) Malaysia menyang tujuan sabanjure kanthi wektu transit ora ngluwihi 12 jam.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov