Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Curacao Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Pariwisata Curaçao nampani penerbangan langsung nonstop anyar saka Newark saka Newark

Pariwisata Curaçao nampani penerbangan langsung nonstop anyar saka Newark saka Newark
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pulo Karibia Walanda saka Curaçao bakal nampani saben minggu Airlines pesawat metu saka Newark, New Jersey wiwit Setu, 7 Desember.

Penerbangan anyar iki minangka tandha bali saka layanan United Airlines menyang pulau kasebut sawise meh dasawarsa, pamindhahan kanggo nampa permintaan AS sing luwih akeh lan ngidini luwih akeh pengunjung Amerika Utara bisa ngakses tujuan sing dituju.

Penerbangan nonstop anyar bakal mangkat saben Setu saka Bandar Udara Internasional Newark Liberty (EWR) jam 8:33 esuk lan tekan Bandara Internasional Hato (CUR) jam 2:30 sore. Penerbangan bali bakal mangkat CUR jam 3:30 sore, mlebu ing EWR jam 7:35 sore

"Timur Laut wis mesthi dadi pasar sing kuat kanggo Curaçao, lan nalika wis nikmati pesawat tanpa kendhat metu saka JFK sajrone sawetara taun, pesawat anyar iki nyedhiyakake pilihan dina Sabtu lan uga sambungan tambahan kanggo para plancong sing nempuh dalan Newark. menyang lan saka Curaçao, "jarene Paul Pennicook, CEO Dewan Pariwisata Curaçao.

"Curaçao wis ngalami tuwuhing digit kaping pindho sajrone pirang-pirang wulan, lan wiwit ana rong proyek hotel skala gedhe kanthi daya tarik AS, permintaan saka sisih lor-wetan terus akeh."

Penerbangan United Airlines anyar nyedhiyakake penerbangan Amerika Utara ing Curaçao sing kasedhiya ing musim salju iki ing American Airlines, JetBlue, Air Canada lan WestJet.

American Airlines bakal mlayu mandheg saka Miami menyang Curaçao kaping pindho saben dina lan minggon metu saka Charlotte nalika Setu, dene JetBlue bakal mabur tanpa mandheg saka John F. Kennedy ing New York, Senen, Rebo lan Setu.

Air Canada bakal dioperasikake kaping papat saben minggu saka Toronto lan kaping pindho saben minggu saka Montreal.

Kajaba iku, WestJet bakal terus dioperasikake sepisan seminggu saka Toronto.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov