Airlines Airport Ngeculake Warta Mesir Warta Breaking Travel News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Airbus A220-300 MesirAir sing pertama miber

Pilih basa sampeyan
Airbus A220-300 MesirAir sing pertama miber
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Sing pertama Airbus A220-300 kanggo EgyptAir wis sukses ngrampungake penerbangan uji coba wiwitan saka garis perakitan Mirabel. Kapal 12 pesawat MesirAir sing pertama wis dipesan amarga bakal dikirim menyang maskapai penerbangan Kairo ing minggu-minggu ngarep.

A220 kanggo EgyptAir bakal nyedhiyakake para tamu kanthi kenyamanan sing unggul, desain kabin sing inovatif sing nduwe kursi ekonomi paling jembar saka sembarang pesawat lan jendela panorama kanggo cahya sing luwih alami. Pesawat sing dilengkapi tata kabin anyar kanthi 134 kursi, saiki bakal mlebu tahap pungkasan rampung sadurunge dikirim.

A220 nyedhiyakake efisiensi bahan bakar sing ora bisa dikalahake lan kenyamanan awak jembar sing sejati ing pesawat siji-lorong. A220 nggabungake aerodinamika canggih, bahan canggih lan mesin turbin PW1500G Pratt & Whitney generasi anyar kanggo nawakake paling murah 20% pembakaran bahan bakar per kursi dibandhingake karo pesawat generasi sadurunge. Kanthi kisaran nganti 3,400 nm (6,300 km), A220 nawakake performa pesawat siji-sudhut.

Luwih saka 80 pesawat A220 mabur karo 5 operator ing rute regional lan transcontinental ing Asia, Amerika, Eropa lan Afrika, sing mbuktekake fleksibilitas gedhe saka tambahan paling anyar ing Airbus.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov