24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Education Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News tanggung jawab Keslametan Saint Vincent lan Grenadines Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

CTO: Konferensi Pariwisata Berkelanjutan Karibia bakal dilanjutake, jadwal diganti amarga Badai Tropis Dorian

CTO: Konferensi Pariwisata Berkelanjutan Karibia bakal dilanjutake, jadwal diganti amarga Badai Tropis Dorian
ditulis dening Kepala Editor Tugas

The Organisasi Pariwisata Karibia (CTO) lan St.Vincent lan Otoritas Pariwisata Grenadines (SVGTA) wis ngawasi pangembangan ing sekitar Storm Dorm Tropical miturut kahanan Konferensi Karibia Pengembangan Pariwisata Berkelanjutan - utawa dikenal minangka Konferensi Pariwisata Berkelanjutan - dijadwalake bakal dianakake ing kene minggu iki.

Amarga badai sing ditundha lan pembatalan penerbangan sing ana ing dina Senen 26 Agustus, CTO lan SVGTA pengin menehi saran supaya konferensi kasebut bakal dilanjutake. Nanging, konperensi kasebut saiki bakal diwiwiti kanthi resmi dina Rebo 28 Agustus lan ora dina Selasa 27 Agustus, kanthi sesi umum ditindakake ing dina Rebo 28 lan Kamis 29 Agustus. Wisata pasinaon, sing asline dijadwalake tanggal 30 Agustus bakal dilanjutake kaya sing direncanakake.

CTO lan SVGTA getun amarga ana rasa nyusahake saka owah-owahan kasebut lan bakal terus ngawasi kahanan kasebut lan menehi saran yen ana pangowahan liyane. Nganyari bakal dikirim menyang www.caribbeanstc.com lan www.onecaribbean.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov