Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News wong Warta Pecah Puerto Rico tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pusat Konvensi Puerto Rico, sing dioperasikake dening AEG Facilities, nglaporake taun paling sukses

Pusat Konvensi Puerto Rico, sing dioperasikake dening AEG Facilities, nglaporake taun paling sukses
ditulis dening Kepala Editor Tugas

The Pusat Konvensi Puerto Rico (PRCC), dilakokno dening Fasilitas AEG, ngumumake taun fiskal 2018-2019 minangka taun paling sukses ing sejarah 14 taun. Didhukung dening fokus PRCC kanggo menehi pengalaman tamu sing apik lan positif, Pusat Konvensi nyadari peningkatan kinerja finansial lan operasional ing akeh metrik utama; paningkatan total 26%, 644,000 pengunjung teka ing lawang PRCC dibandhingake rata-rata 13 taun sadurunge, 96% rating kepuasan pelanggan kanthi total ditambah 21% ing total acara, 417 acara dibandhingake rata-rata 13 taun sadurunge . PRCC uga luwih maju dadi papan utama kanggo kabeh jinis acara, kalebu konvensi, acara olahraga lan hiburan, acara perusahaan, galas lan acara liyane sing ngasilake pengaruh ekonomi sing signifikan tumrap ekonomi lokal.

Wiwit dibukak ing taun 2005, PRCC dadi landhesane Puerto Rico iku penawaran minangka tujuan wisata lan acara, dadi jangkar Distrik Konvensi sing mboko sithik terus dikembangake kanthi investasi anyar lan proyek-proyek sing gegandhengan, lan sing bakal nambah tawaran kanthi mbukak kompleks El Distrito San Juan, sing dijadwalake wiwitan taun 2020.

"Kita diajeni nglaporake taun paling sukses ing PRCC, 2018-2019 minangka taun sing sukses sing kebak acara sing luar biasa. Komitmen lan kerja keras tim uga karo kepemimpinan terus maju lan pendekatan sing maju kanggo nggawe pengalaman apik kanggo klien lan tamu yaiku ngasilake asil kasebut. Nalika nganggep pengaruh sing digawe saben acara ing babagan jumlah pengunjung, wengi hotel, panggunaan layanan lan produk, lan kegiyatan tambahan liyane, saldo kasebut minangka pengaruh sing signifikan banget kanggo ekonomi lokal, lan mesthine bakal dadi sumber kepuasan kanggo kabeh wong ing industri iki, "ujare Jorge Pérez, manajer umum Pusat.

Elemen penting liyane ing operasi AEG ing PRCC yaiku investasi terus-terusan kanggo ningkatake ruang ing kahanan sing optimal, entuk efisiensi operasional lan menehi pelanggan lan pengunjung swasana kualitas lan keunggulan ing layanan. "Komitmen AEG lan Otoritas Distrik Pusat Konvensi Puerto Rico wis migunani kanggo sukses," tambah Perez, nyathet investasi $ 3.3M kanggo perbaikan infrastruktur papan, karya renovasi estetika lan renovasi berkala kayata penggantian karpet, ruang rapat lan integrasi karya seni minangka elemen penting sing ditemokake lan dihargai pelanggan, lan pungkasane nyumbang kanggo total pengalaman ing papan kasebut. "

"Kita ngoperasikake fasilitas fasilitas seni ing tujuan kelas kapisan." Pérez ujar. "Tetep dadi puncak industri global sing terus-terusan nggoleki elemen-elemen anyar, layanan lan inovasi sing luwih apik, mbutuhake semangat ekstra sing mung bisa dikreditake menyang tim sing apik banget, klompok karyawan sing setya sing terus maju terus."

"Ora ana sangsi manawa Pusat Konvensi bakal terus dadi protagonis upaya kita kanggo promosi Puerto Rico minangka tujuan paling apik kanggo kabeh acara, kanthi tepat gumantung marang pengaruh ekonomi sing bisa ditindakake ing pulau kasebut. Kita wis duwe acara penting banget ing panggung global, kayata KTT Global World Travel & Pariwisata Global sing diumumake bubar lan sing bakal ditindakake ing musim semi taun 2020. Acara iki diarepake bakal nggawa menyang Puerto Rico luwih saka 1,500 pengunjung saka 180 negara, "ujare Noelia García, diangkat dadi direktur eksekutif Otoritas Distrik Konvensi Puerto Rico.

"Banget bangga yen Pusat Konvensi minangka salah sawijining mitra utama kanggo mbantu bisnis rapat lan konvensi lan ningkatake status Pulo minangka tujuan sing apik lan berorientasi layanan ing Karibia. Acara lan kamar sing dikontrak lan dikontrak paling dhuwur sajrone limang taun, lan Pusat Konvensi Puerto Rico duwe peran penting kanggo nggayuh tujuan iki, "ujare Brad Dean, CEO Discover Puerto Rico, Organisasi Pemasaran Tujuan Puerto Rico.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan acara sing bakal teka ing Pusat Konvensi Puerto Rico lan prakarsa liyane sing gegandhengan, bukak www.prconvention.com utawa goleki kanthi online ing Facebook lan Instagram @PRConvention.

Diresmekake ing taun 2005, Pusat Konvensi Puerto Rico duweke Otoritas Distrik Pusat Konvensi Puerto Rico, sawijining perusahaan umum Puerto Rico. PRCC dikelola dening AEG Facilities, pimpinan global manajemen venue, pemasaran lan pembangunan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov