24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel News Seychelles Breaking News Warta Breaking Afrika Selatan Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Sky Blues kanggo Multiply Titans ing Seychelles maneh

Sky Blues kanggo Multiply Titans ing Seychelles maneh
ditulis dening editor

Sing populer Tim jangkrik Afrika Selatan, Multiply Titans, maneh ngunjungi Seychelles minangka bagean saka tur pra-musim.

Diatur dening hiburan Gran Kaz, bebarengan karo macem-macem mitra kalebu Dewan Pariwisata Seychelles (STB), Tetep Multiply Titans minangka kunjungan kaping pindho kanthi berturut-turut tim selebriti sing ditindakake ing swarga kaya tujuan.

Tim teka ing pesawat Air Seychelles anyar, "Veuve," dina Rebo, 21 Agustus, bebarengan karo pelatih, Mark Boucher lan administrator tim, Karen Smithies.

Minangka bagean saka tur pra-musim, tim kasebut mlaku-mlaku ing jejak Trois Freres karo Pasukan Pertahanan Polisi Seychelles, Kamis kanggo latihan sing akeh.

Titans uga dadi tuan rumah edhisi kapindho klinik jangkrik Anak ing Mahé, ing Stad Popiler dina Setu, sing menehi kira-kira 200 bocah lokal kesempatan kanggo sinau luwih lengkap babagan jangkrik.

Klinik kasebut diikuti karo pertandingan golf amal ing wayah awan ing lapangan golf Anse aux Pins. Nutup tur Seychelles, Titans melu pertandingan persahabatan nglawan Gran Kaz Kings ing dina Minggu, ing endi dheweke mbela gelar T20 saka taun kepungkur.

Kajaba fokus ing persiapan pra-musim, para Titans duwe kesempatan kanggo ngrasakake papan sing dituju amarga seneng tamasya laut ing "Odezir" saka Creole Travel, ing kana uga duwe kesempatan kanggo ngunjungi Moyenne.

Tim kasebut luwih akeh ngalami gaya urip Seychelloise kanthi barbeku pantai nalika sore, ing Avani Barbarons, ing endi dheweke urip.

Ing wayah sore, para tamu selebriti Afrika Selatan ngrasakake rasa masakan lokal lan ekspresi bakat lokal liwat tarian tradisional.

Tim kasebut uga ngrasakake Sambutan Seychellois sing nyenengake dadi Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Laut, Menteri Didier Dogley lan Kepala Eksekutif STB, Ibu Sherin Francis nggawe titik kanggo ketemu karo dheweke.

Ngandika babagan kunjungan kaping pindho saka Multiply Titans, Ibu Francis menehi pamuji marang Gran Kaz lan mitrane kanggo netepake acara sing apik banget, sing nambah visibilitas tujuane.

"Seneng banget yen ana selebriti ing pesisir; kunjungan kaping pindho iki saka Titan Afrika Selatan minangka kesempatan liyane kanggo kita katon padhang kanthi tujuan sing beda-beda. Kalender kegiatan kalebu macem-macem kegiatan sing paling apik sing kasedhiya ing Seychelles. Duta besar paling apik kanggo Seychelles tetep dadi masarakat, sing wis entuk wektu sing ora bisa dielingi lan kabeh tujuane kanggo entuk nalika kerja sama karo para penyelenggara, ”ujare Ibu Francis.

Minangka bentuk rasa matur nuwun, Titans menehi sponsor t-shirt marang para sponsor nalika ana acara perpisahan ing Kenwyn House.

Nginep limang dina Titans ing Seychelles didokumentasikake dening kru produksi DStv.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.