24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Azul ngluncurake pesawat nonstop anyar saka Fort Lauderdale menyang Belo Horizonte, Brasil

Azul ngluncurake pesawat nonstop anyar saka Fort Lauderdale menyang Belo Horizonte, Brasil
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Operator Brasil Azul, maskapai paling gedhe ing Brasil babagan keberangkatan saben dina lan tujuan sing dilayani, ngumumake kutha Belo Horizonte ing negara Minas Gerias minangka sambungan nonstop paling anyar saka Benteng Lauderdale / Bandara Internasional Hollywood.

Belo Horizonte bakal dadi kutha nomer papat sing dilayani kanthi mandheg ing Brasil Benteng Lauderdale. Iki nggawe Azul dadi maskapai penerbangan Brasil paling gedhe sing nglayani Florida Selatan ing babagan tujuan sing dilayani. Saliyane tujuan nonstop kasebut, para pelanggan Azul kanthi gampang bisa nyambung menyang 94 mangkat saben dinane menyang 38 tujuan nonstop saka Belo Horizonte. Ora mung pelanggan ing Florida Selatan, nanging ing saindenging pesisir Timur saka Boston menyang Raleigh, pelanggan bisa nyambung ing Fort Lauderdale menyang Brasil liwat mitra interline lan codeshare ing AS.

Benteng Lauderdale minangka tujuan nomer loro ing AS sing dilayani saka Belo Horizonte sawise Orlando. Kanthi tambahan penerbangan anyar iki, Negara Minas Gerais bakal duwe enem frekuensi mingguan menyang Amerika Serikat ing pesawat Airbus A330, sing nampung nganti 298 penumpang.

“Pengumuman iki luwih nguatake posisi kita dadi maskapai utama Florida sing nglayani Brasil. Bebarengan karo mitra interline lan codeshare, Azul nawakake layanan sing ora ana tandhingane saka kabeh Amerika Serikat, menyang luwih saka 100 tujuan ing Brasil. Kita yakin manawa para pelanggan ing AS bakal nikmati layanan widebody A330 sing menang, kaping pirang-pirang dipilih dadi kelas Bisnis paling apik, lan kelas Ekonomi paling apik ing Amerika Selatan ”ujare Abhi Shah, Kepala Pendapatan Azul.

Layanan saka Fort Lauderdale menyang Belo Horizonte bakal dioperasikake karo pesawat widebody A330 sing nampilake penghargaan Azul Business, Ekstra Azul Ekonomi lan Azul Ekonomi. Saben kursi nampilake IFE inidivual ing kursi bebarengan karo layanan pelanggan sing menang penghargaan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov