Airlines Airport Breaking News Internasional Breaking Malaysia News Breaking News Qatar Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Industri Rapat News wong Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kepala Qatar Airways lan Perdana Menteri Malaysia mbahas masalah industri utama, penerbangan Langkawi sing bakal teka

Pilih basa sampeyan
Kepala Qatar Airways lan Perdana Menteri Malaysia mbahas masalah industri utama, penerbangan Langkawi sing bakal teka
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Grup Qatar Airways Kepala Eksekutif, Akbar Al Baker, ketemu karo Perdana Menteri Malaysia lan pejabat senior pemerintah liyane sawise dibukak UNWTO Konferensi Pariwisata Dunia ing Kuala Lumpur.

HE Bapak Al Baker njupuk kesempatan kanggo ngrembug sawetara masalah sing disenengi, kalebu pembangunan industri penerbangan global lan peluncuran penerbangan Qatar Airways menyang Langkawi, sajrone rapat karo Perdana Menteri, Yang Terhormat Tun Dr. Mahathir bin Mohamad , lan Menteri Perhubungan kanggo Malaysia, Yang Berhormat Bapak Anthony Loke Siew Fook.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker, ujar: "Seneng banget lan pakurmatan bisa ketemu karo Perdana Menteri.

"Malaysia minangka pasar penting lan saya akeh, kanggo Qatar Airways kaya sing dituduhake karo rute anyar kita menyang Langkawi, sing bakal diwiwiti wiwit 15 Oktober.

"Kita bisa ngrembug babagan macem-macem masalah sing saling nguntungake lan aku ngarep-arep dialog terus karo dheweke lan pamrentahan."

Sadurunge dina iki HE Al Al Baker, sing melu Konferensi Pariwisata Dunia sing dadi Sekretaris Jenderal QNTC, ngrembug babagan peluncuran penerbangan Qatar Airways menyang Langkawi, sajrone konferensi pers ing Hotel Four Seasons ing ibukutha Malaysia.

Konferensi pers kasebut dirawuhi dening Duta Besar Qatar ing Malaysia, Tuan Afad Mohammed Kafoud, Kepala Menteri Negara Kedah, Dato 'Seri Mukhriz Tun Mahathir lan Kepala Eksekutif Otoritas Pengembangan Langkawi (LADA), Dr. Hezri Bin Adnan .

Layanan anyar menyang Langkawi, diwiwiti tanggal 15 Oktober 2019, minangka bagean saka rencana ekspansi maskapai ing Asia Tenggara lan dadi tujuan kaping telu Qatar Airways ing Malaysia sawise Kuala Lumpur lan Pulau Pinang.

Qatar Airways wiwitane bakal diwiwiti kanthi layanan kaping papat saben minggu menyang Langkawi liwat Pulau Pinang, dadi layanan mingguan kaping lima wiwit 27 Oktober 2019 kanthi pesawat Boeing 787 Dreamliner sing paling canggih, kanthi 22 kursi ing Kelas Bisnis lan 232 kursi ing Kelas Ekonomi, kanthi kabin sing wiyar lan interior sing dirancang khusus.

Maskapai sing menang multi penghargaan kasebut wis ngluncurake tujuan sing apik ing taun 2019, kalebu Lisbon, Portugal; Malta; Rabat, Maroko; Davao, Filipina; Izmir, Turki; lan Mogadishu, Somalia; lan uga bakal nambah Gaborone, Botswana menyang jaringan ekstensif ing wulan Oktober 2019.

Operator nasional kanggo Negara Qatar dijenengi 'Airline of the Year' kanggo kaping lima dening World Airline Awards 2019, dikelola dening organisasi rating transportasi udara internasional Skytrax. Iki uga dijenengi 'Kelas Bisnis Terbaik Dunia', 'Kursi Kelas Bisnis Paling Apik', lan 'Maskapai Penerbangan Paling Apik ing Timur Tengah'.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov