Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Mesir Breaking News News Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Hisham Zaazou saiki dadi bagean saka Papan Pariwisata Afrika: sambungan Mesir

Draft otomatis
Menteri Pariwisata Mesir Hisham Zaazou
ditulis dening editor

The Dewan Pariwisata Afrika (ATB) dina iki ngumumake manawa Pak Hisham Zaazou gabung karo organisasi Pan-Afrika lan bakal dadi anggota dewan kehormatan.

Pak Zaazou dadi Menteri Mesir nganti dheweke mundur ing 2016 dadi penasihat khusus kanggo Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO) Dr. Taleb Rifai.

Kanthi Zaazou gabung karo Dewan Pariwisata Afrika, dheweke saiki nuduhake dewan kasebut karo Dr. Taleb Rifai sing wiwit diangkat dadi pelindung organisasi UNWTO. Dheweke njupuk posisi penasihat khusus iki ing Oktober 2017.

Ketua ATB Cuthbert Ncube ujar: "Kita nampi Pak Zaazou minangka anggota dewan anyar Dewan Pariwisata Afrika. Hisham Zaazou minangka Menteri Pariwisata sing wis suwé ing Mesir nambah fokus penting ing organisasi kita lan negesake pentinge Mesir ing industri Perjalanan lan Pariwisata Afrika. "

Zaazou ora nate isin kanggo ngrampungake masalah kanthi pendekatan langsung. Sawise ana serangan fatal ing Semenanjung Sinai ing wulan Agustus 2012, ing endi 16 prajurit Mesir tiwas dening wong-wong bersenjata sing banjur nyusup menyang Israel lan tiwas dening Angkatan Udara Israel, Zaazou nolak manawa ana pengaruh negatif marang pariwisata sawise serangan kasebut. Dheweke ujar manawa agensi pariwisata ora mbatalake reservasi lan dheweke uga nelpon supaya priksa manawa ana kedadeyan kasebut. Zaazou negesake manawa turis kudu rumangsa aman ing Mesir.

Sawise metu saka kantor umum ing 2016, Zaazou bali menyang sektor swasta minangka konsultan sing kerja bareng karo sawetara organisasi internasional lan lokal sing prestisius. Asosiasi Hubungan Masyarakat Internasional (IPRA) - Paris milih dheweke dadi Man of the Year ing 2013.

Saliyane Gelar Sarjana Akuntansi saka Universitas Ain Shams ing Kairo, Zaazou entuk Sertifikat khusus ing PPP (Kemitraan Swasta Publik) saka Harvard Kennedy Business School, lan MBA & Ph.D. saka sekolah bisnis internasional IBRA, Delaware, USA.

Zaazou, sing melu akeh seminar lan lokakarya lokal, regional, lan internasional ing bidang pariwisata minangka pelopor perjalanan Mesir pertama sing khusus ing proyek Pariwisata Hijau lan sing pertama dadi Kepala Unit Pariwisata Hijau ing Menteri Pariwisata uga ijo -proyek sing gegandhengan Dheweke dadi perwakilan Menteri Pariwisata kanggo mobilisasi situs Warisan Dunia Dahshour kanggo proyek pangembangan komunitas - model pangembangan dimensi budaya lan alam kanthi perspektif sosial ing kemitraan karo agensi PBB (dipimpin dening UNDP - Program Pembangunan PBB) . Dheweke uga Kepala Panitia Agung kanggo ngowahi Sharm El Sheikh dadi kutha sing ijo.

Zaazou wis dadi anggota dewan asosiasi bergengsi kalebu Federasi Pariwisata Mesir, Otoritas Pariwisata Mesir, Otoritas Pangembangan Pariwisata, lan Organisasi Pariwisata Arab uga dadi anggota UNWTO minangka Wakil Ketua Dewan Bisnis. Dheweke dipilih dadi pengawas strategi pariwisata Arab dening Dewan Menteri Pariwisata Arab ing 2014 ing antarane upaya liyane.

Didhisiki ing 2018, Dewan Pariwisata Afrika minangka asosiasi sing diakoni sacara internasional amarga dadi katalis pangembangan pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab menyang, saka, lan ing wilayah Afrika. Kanggo informasi luwih lengkap lan cara gabung, bukak africantourismboard.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.