24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking Vietnam

Hertz: Mitra franchise anyar ing Vietnam

Kemitraan franchisee anyar Hertz Asia ing Vietnam
2563703 1
ditulis dening Dmytro Makarov

hertz Asia wis ngumumake janjian saka New City Rent A Car minangka mitra franchisee anyar ing Vietnam.

Minangka ahli nyewa mobil lokal, New City Rent A Car bakal nawakake macem-macem solusi transportasi kanggo pelanggan liwat Hertz lan merek liyane Dollar lan Thrifty.

Kabeh merek saiki bakal kasedhiya ing Ho Chi Minh, karo Hanoi diluncurake pungkasan taun iki. Pelanggan sing ngupayakake sewa mobil jangka pendek lan jangka panjang ing Vietnam saiki bakal entuk bathi saka macem-macem SUV mewah, sedan lan layanan nyewa mobil, kayata layanan Hertz Chauffer Drive, layanan driver profesional saka lawang, sing cocog kanggo transfer bandara lan kutha, layanan setengah dina utawa sedina muput.

Pasar bisnis lan luang terus berkembang Vietnam. Luwih saka 130,000 bisnis anyar diwiwiti ing 2018, lan gunggunge ing saindhenging negara dadi 700,000 *. Salajengipun, negara kasebut ngarep-arep bakal nampani 20 yuta turis ing taun 2020, yaiku paningkatan 33% wiwit taun 2018 *.

Ana ing MacNeill, Wakil Presiden kanggo Asia Pacific wilayah, ujar: "We are seneng banget welcome New Rent Rent Car kanggo kulawarga Hertz. Hertz setya nawakake ing Vietnam layanan sewa mobil berkualitas tinggi sing wis misuwur ing saindenging jagad, kanthi memenuhi gegayuhan para plancong bisnis lan turis. New City Rent A Car, kanthi ilmu budaya Vietnam lan industri sing penting banget bakal mbantu kita netepi komitmen kasebut liwat macem-macem opsi sewa Hertz, Dolar, lan Thrifty. ”

NUM Vuon Phu, Ketua New Rent Rent Car, nambahake: “Kita seneng banget miwiti operasi Hertz, Dolar, lan Thrifty ing pasar sing subur iki, nglayani pelanggan lokal lan internasional kanthi beda kebutuhan lan pilihan transportasi. Saliyane opsi sewa mobil sing beda-beda, layanan kayata Hertz Chauffer Drive bakal mbantu kita ngladeni komunitas bisnis sing akeh uga para wisatawan internasional sing seneng ora nyetir. ”

Kanggo maca warta luwih lengkap babagan kunjungan Vietnam kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.