24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Argentina Breaking News Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Education Warta Pamrentah News tanggung jawab Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Buenos Aires gabung karo jaringan Organisasi Pariwisata Sedunia kanggo Observatorium Pariwisata

Buenos Aires gabung karo jaringan Organisasi Pariwisata Sedunia kanggo Observatorium Pariwisata
4a0bc10000000578 5484797 gambar a 3 1520676572273 1
ditulis dening Dmytro Makarov

Buenos Aires wis dadi kutha paling anyar sing gabung karo Jaringan Internasional Sustainable Tourism Observatories (INSTO), inisiatif perintis Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) sing ditujokake kanggo mbantu tujuan ngatur pariwisata kanthi cara sing cerdas lan berkelanjutan.

Anggota INSTO paling anyar iki - sing pertama ing Argentina - nggawa total observatorium ing jaringan global dadi 27. Gabung karo INSTO bakal mbantu Observatorium Pariwisata Buenos Aires supaya bisa ngawasi dampak lingkungan lan sosial pariwisata ing tingkat lokal. Data sing diklumpukake dening observatorium bakal digunakake kanggo nguatake kelestarian sektor pariwisata kutha lan mbantu nuntun kebijakan lan njupuk keputusan.

Observatorium wis nggawe cara kanggo ngembangake Sistem Intelijen Pariwisata ing saindenging tujuan sing kalebu platform digital lan interaktif kanggo nyusun lan nggambarake data saka macem-macem sumber. Liwat alat dinamis iki, sing adhedhasar Infrastruktur Data Gedhe, Observatorium ngowahi informasi dadi ilmu sing migunani kanggo sektor publik lan swasta, ngasilake bukti penting kanggo perencanaan lan manajemen pariwisata.

"Kanthi dadi anggota paling anyar jaringan INSTO dinamis, kutha Buenos Aires maneh nduduhake komitmen kanggo pariwisata sing tanggung jawab lan berkelanjutan," ujare Sekretaris Jenderal UNWTO, Zurab Pololikashvili. "Thanks kanggo karya pionir ing Observatorium, Buenos Aires entuk bathi saka pendekatan adhedhasar bukti-bukti babagan kebijakan pariwisata lan aku yakin manawa anggota paling anyar bakal menehi kontribusi positif kanggo jaringan INSTO sing berkembang."

Pak Gonzalo Robredo, Presiden Dewan Pariwisata Buenos Aires, nambah: "Kanthi gabung karo Jaringan INSTO, kita negesake komitmen kanggo maksimal entuk manfaat kegiatan pariwisata ing kutha Buenos Aires, ora mung saka sudut pandang ekonomi, nanging kanthi fokus ing dimensi budaya, sosial lan lingkungan pariwisata. Kita yakin manawa keberlanjutan minangka kunci kanggo njamin pariwisata duwe pengaruh positif marang komunitas lokal lan uga menehi pengalaman turis sing nyata kanggo para pengunjung. ”

Anggota INSTO anyar bakal gabung karo Rapat INSTO global tanggal 22 lan 23 Oktober 2019 ing Markas UNWTO ing Madrid, ing endi pengalaman ngawasi saben taun dituduhake kanggo luwih ngiyatake komitmen kolektif kanggo ngasilake bukti rutin lan tepat wektu babagan dampak pariwisata ing saindenging jagad.

Kanggo maca luwih lengkap babagan kunjungan warta Argentina kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.