Breaking News Internasional Breaking Malaysia News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Nganyari Destinasi Plancongan

General General Manager milih kanggo Hard Rock Hotel Desaru Coast, Malaysia

Pilih basa sampeyan
General General Manager milih kanggo Hard Rock Hotel Desaru Coast, Malaysia
201908291500 60e4e615 2
ditulis dening Dmytro Makarov

Hard Rock International wis milih Clinton Lovell minangka General Manager kanggo hotel paling anyar ing Malaysia - Hard Rock Hotel Pantai Desaru.

Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman industri perhotelan, Clinton bakal ngawasi administrasi hotel lan bakal tanggung jawab kanggo operasi umume kamar 365 kamar ing Pesisir Desaru, Johor - salah sawijining tujuan wisata paling cepet ing Malaysia.

Makarya raket karo Hard Rock International lan tim hotel, Clinton bakal nduwe peran penting ing pangembangan lan implementasi strategi kanggo terus maju kanggo hotel, sauntara nambah efisiensi operasional.

“Janjian Clinton iku penting kanggo hotel iki. Kita yakin manawa tenagane, semangat lan pengalaman regional bakal menehi kontribusi kanggo njupuk properti iki menyang level sabanjure, lan nambah merek Hard Rock ing wilayah kasebut, "ujare Peter Wynne, Operasi Hotel Wakil Presiden Area ing Asia Pacific kanggo Hard Rock International.

Sadurunge gabung karo Hard Rock Hotel Desaru Coast, Clinton wis dadi General Manager ing Avani Atrium Hotel Bangkok lan sadurunge Anantara Seminyak Bali Resort kanggo Minor Hotels lan diajeni dadi General General Manager (Indonesia) ing Penghargaan Hotel Mewah Dunia 2015. Kajaba iku, Clinton uga duwe pengalaman dawane dasawarsa dadi Manajer Umum karo hotel mewah Accor ing Thailand.

“Makarya Hard Rock minangka tugas sing dakpengini. Iki minangka pakurmatan lan hak istimewa sing bakal dadi General Manager Wong AsiaHard Rock Hotel paling gedhe sing dununge ing Malaysia Pesisir Desaru sing nggumunake. Kita duwe rencana apik kanggo Hard Rock Desaru Coast dadi hotel pilihan kanggo preinan kulawarga, rapat lan acara utama ing kidul Malaysia lan terus reputasi kelas Hard Hard minangka perusahaan pilihan sing dipilih. Wayahe nyenengake ing Hard Rock. ” jarene Clinton Lovell.

Dijadwalake kanggo mbukak Pesta Pembukaan Grand ing 28 September 2019, Hard Rock Hotel Desaru Coast bakal dadi hotel kaping pindho kanthi inspirasi musik ing Malaysia, sawise Hard Rock Hotel Pulau Pinang, nawakake patang toko panganan lan omben-omben, Rock Shop, Rock Spa, Roxity Kids Club lan liya-liyane. Dumunung ing jejer karo salah sawijining taman banyu paling gedhe ing donya, hotel kasebut ora bisa ndeleng kolam renang buta lan pantai buatan manungsa.

Kanggo maca warta babagan masarakat ing plancongan kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.