Breaking Jamaica News Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Warisan Sandal terus

Pilih basa sampeyan
sandal adam stewart
warisan sandal

Sandals Resorts International ngumumake janjian Adam Stewart dadi Ketua Eksekutif perusahaan resor, nerusake warisan Sandals. Stewart mung dadi Ketua nomer loro ing sejarah perusahaan suwene 40 taun. Dheweke didhisiki almarhum Rama lan Ketua, Hon. Gordon "Butch" Stewart, pelopor ing pariwisata Karibia sing ngilangi langit-langit kabeh klebu kemewahan sawise ngedegake organisasi ing taun 1981 lan duwe peran penting kanggo ningkatake popularitas wilayah kasebut.

Ketua Eksekutif Adam Stewart njupuk peran kasebut sawise makarya bebarengan karo bapake luwih saka rong dekade, dadi Chief Executive Officer lan Wakil Ketua paling anyar. Dheweke wis mbantu ngawasi ekspansi Sandals Resorts Internasional kanthi cepet ing saindenging Karibia, kalebu pengumuman anyar babagan rong tujuan resort pulau anyar, mbesuk Sandal Curaçao lan Resor Beaches® ing St..

"Sawetara wong ngimpi, lan ana sing nindakake; bapakku yaiku kombinasi gaib saka kalorone. Dheweke semangat banget menehi produk sing ora bisa diarepake, lan kita diajeni terus kanggo ngupayakake inovasi, nambah bar, lan nggawe momen penting kanggo para tamu sing dihargai, "Ujare Adam Stewart, Ketua Eksekutif Sandals Resorts International.

Organisasi sing ora kaetung ngakoni Adam Stewart amarga kepemimpinan ing industri lelungan lan kontribusine gedhe ing tujuan ing Sandal Resorts International makaryakke. Minangka bagean saka komitmen kasebut, ing taun 2009, Adam Stewart ngluncurake Yayasan Sandal kanthi misi kanggo ngunggahake komunitas liwat pendhidhikan, kesehatan, lan perlindungan lingkungan. Yayasan lan kegiyatan kasebut mbantu jutaan wong ing saindenging wilayah kasebut liwat macem-macem program sing fokus, lan dheweke bakal terus dadi Presiden. Stewart uga minangka pendukung investasi lan pangembangan anggota tim sing kuwat. Pakaryanipun ing Universitas Perusahaan Sandal nyedhiyakake sinau terus, bimbingan lan pelatihan katrampilan sing ora bisa ditrapake kanggo ewonan karyawan ing saindenging Karibia. Ing 2016, Stewart uga menehi penghargaan nasional Order of Distinction, Kelas Panglima dening Pamrentah Jamaika kanggo kontribusi luar biasa kanggo pariwisata.

Dheweke nambah, "Kita ora bisa mbayangake pengaruh monumental sing diduweni resort ing saindenging jagad. Perjalanan sing apik banget yaiku nggawe merek sing duwe pengaruh ing wektu sing paling nyenengake para pelanggan. Tim kita paling apik ing saindenging jagad, lan aku bangga banget karo pakaryan sing ditindakake saben dinane supaya para pelanggan dadi prioritas utama, nalika terus maju. "

Stewart uga duwe peran integral kanggo ngatur tanggapan perusahaan marang pandemi COVID-19, kalebu ngluncurake Protokol Kebersihan Sandal Platinum sing dihormati kanggo njamin keamanan para tamu lan anggota tim, lan konsultasi karo klompok industri, entitas pamrentah, organisasi kesehatan lan asosiasi internasional padha. Kerjane dijamin Sandals® Resorts lan Resor Beaches® dadi prioritas utama kanggo nyedhiyakake tujuan sing aman lan nyenengake para wisatawan internasional sajrone wektu iki lan tetep nggawe ewonan anggota tim ing kabeh tujuan Karibia sing digunakake.

Awal wulan iki, Hon. Liwat Gordon "Butch" Stewart ditandhani kanthi metu saka dhukungan saka anggota tim Sandal, tamu lan mitra industri ing saindenging jagad, nuduhake ewonan kenangan. Minangka pelopor industri, dheweke mbantu nggawe sektor pariwisata ing saindenging Karibia kanthi nggawe resort mewah mewah pertama, nggawe penerbangan kanggo nggawa pengunjung internasional nalika ora ana layanan maskapai utama sing ditawakake lan komitmen sing ora kendhat kanggo ndhukung komunitas Travel Agent. Sajrone pirang-pirang taun, merek wis dihormati amarga model Luxury Included® sing ngowahi praupan segmen kabeh kalebu lan nggawe pengikut sing setia, menehi tingkat tamu sing paling dhuwur ing merek perhotelan ing belahan langit sisih kulon.  

"Sepatune Bapakku ora bisa diisi, nanging kita bakal ngetutake jejak lemah kanggo nglajengake tugas penting sing bakal ditindakake bebarengan. Minangka perusahaan lan tim, kita siyap mbesuk. Kita wis ngarahake industri supaya pulih saka kemunduran paling gedhe ing sejarah lelungan. Kita bakal terus memimpin ora mung kanthi ujar, nanging kanthi nindakake. Lan minangka inti saka kabeh, kita mung fokus ing apa sing paling apik: nyenengake tamu, "Stewart rampung.

Warta liyane babagan Sandal

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.