24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Hak-hak manungsa News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Laporan ECPAT-USA: Hukum Perdagangan Manusia kanggo Industri Penginapan

ecpat
ecpat-USA

Laporan ECPAT-USA sing dianyari rinci babagan undang-undang ing 50 negara bagian lan 23 wilayah, kabupaten, lan kutha AS kanggo industri penginapan.

Print Friendly, PDF & Email

ECPAT-USA, kanthi kemitraan karo American Hotel and Lodging Foundation (Yayasan AHLA), dina iki nganyari paling anyar ing serangkaian laporan sing rinci babagan undang-undang pelatihan anti-perdagangan lan pratandha, uga potensial tanggung jawab sipil lan pidana ing saben negara. .

Laporan kasebut, Unpacking Human Trafficking Vol. 3, minangka update lan ekspansi Volume 1 lan 2, dirilis Mei 2019 lan Januari 2020, masing-masing. Ing laporan asli lan nganyari bisa digawe kanthi dhukungan finansial saka Yayasan AHLA.

Laporan paling anyar iki malah luwih rinci, kalebu dhaptar yurisdiksi AS liyane sing ngembangake tata cara sing ana gandhengane karo masalah iki: Guam; Albert Lea, Minnesota; Baltimore, Maryland; Chicago, Illinois; Fulton County, Georgia; Hapeville, Georgia; Houston, Texas; Jacksonville, Florida; Long Beach, California; Los Angeles, California; Pantai Miami, Florida; Miami Lakes, Florida; Minneapolis, Minnesota; New Orleans, Louisiana; Phoenix, Arizona; Prince George's County, Maryland; Pueblo saka Laguna, New Mexico; lan Tucson, Arizona.

"Wis luwih saka sepuluh taun, ECPAT-USA wis makarya karo perusahaan hotel lan panginepan kanggo nambah kesadaran babagan carane bisnis bisa mbantu nyegah para pedagang nggunakake industri kanggo praktik korupsi dhewe," ujare Yvonne Chen, Direktur Keterlibatan Sektor Swasta ing ECPAT- USA "Sumber daya iki ora mung bakal mbantu hotel tetep tundhuk karo undang-undang anti-perdagangan lokal, nanging uga bakal mbantu staf lan rekan ngerti luwih akeh babagan tandha manawa bocah bisa duwe risiko. Kita matur nuwun marang Yayasan AHLA kanggo kemitraan terus babagan informasi penting iki. "

"Liwat teknik inovatif lan pelatihan karyawan, industri hotel wis diakoni amarga ana peranan penting kanggo mungkasi trafiking manungsa," ujare Rosanna Maietta, Presiden lan CEO Yayasan AHLA. "Yayasan kasebut komitmen kanggo ngupayakake upaya saiki kanggo njamin kabeh karyawan dilatih ngenali, nglaporake, lan mungkasi kedadeyane perdagangan manungsa."

Survei iki babagan kabeh undang-undang negara sing ditrapake sing saiki bakal terus dianyari ing edhisi kaping papat. Poster sing tundhuk karo macem-macem hukum plang lan pelatihan anti-perdagangan bebas kanggo hotel, uga sumber tambahan kanggo merek perhotelan, perusahaan manajemen, lan properti kasedhiya ing situs web ECPAT-USA ing www.ecpatusa.org/hotel . Kanggo ngakses laporan lengkap, bukak www.ecpatusa.org/unpackinghumantrafficking .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.