Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Education Warta Fashion Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News wong tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Duta Besar Elizabeth Thompson ngirim pidato utama ing Konferensi Pariwisata Berkelanjutan CTO

Duta Besar Elizabeth Thompson ngirim pidato utama ing Konferensi Pariwisata Berkelanjutan CTO
Duta Besar Elizabeth Thompson
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Apik banget yen sampeyan ana ing Karibia, ing negara sing indah St Vincent lan Grenadines, ing antarane sedulur sing tanggung jawab kanggo kepemimpinan lan manajemen penghasil devisa utama wilayah kita. Aku matur nuwun marang CTO kanggo undhangan apik sing menehi kula pakurmatan lan rasa seneng gabung karo sampeyan kanggo ngobrol lan menehi masalah babagan masalah sing diadhepi sektor pariwisata kanthi konteks keberlanjutan.

Aku kudu ngakoni yen aku seneng banget melu ing YIR… .. telung kekejeman - luwih tuwa, luwih abot, lagi lunga. Mac omah.

Ngandika, aku kesengsem karo terus-terusan lan ketahanan CTO lan wong-wong sing wis sukses ing kene. Amarga ora gelem nesu, aku wiwit kepengin weruh apa aku dadi masalah, amarga CTO pungkasan ngajak aku menehi intine, konferensi kasebut uga kudu ditundha amarga Maria, sing ngunjungi wilayah kita tanpa ngundang utawa mbayar akomodasi dheweke lan ngrusak. kacilakan ing saben dharat sing dheweke tekan.

Kajaba iku, pakurmatan aku teka ing Aula Majelis Umum Perserikatan Bangsa-Bangsa kanggo nyakseni prestasi utama Perdana Menteri Ralph Gonsalves, Menteri Luar Negeri sing misuwur lan ksatria lan Duta Besar PBB sing kompeten banget, ing dina nalika St Vincent dadi milih meh kabeh negara ing saindenging jagad dadi negara paling cilik sing nate lenggah ing Majelis Keamanan Agustus PBB. Aku matur suwun karo Pamrentah lan kabeh warga Vincent. Kita kudu ngadeg bangga minangka masarakat Karibia.

Aku njanjeni dhukungan kanggo SVG, kanggo ngiyatake ikatan persaudaraan regional, tujuan umum lan masa depan sing dienggo bareng karo wong-wong sing kepincut dening ombak segara Laut Karibia sing ngumbah pantai, sing ngerti kaendahan lan kahanane. wedhi emas ing antarane driji sikil ing wayah sore mbengi, nanging durung ngerti perjuangan sosial, ekonomi lan lingkungan masarakat saka watu karang lan vulkanik kasebut lan diarani "omah", mesthi manawa kita ing Karibia manggon ing salah sawijining sing paling ayu lan bagean sing mberkahi ing jagad iki lan sing paling penting, kita negesake komitmen kanggo tumindak kanthi tanggung jawab kanggo njaga kelangsungan sosial ekonomi lan ekologis wilayah lan kesinambungan.

Nalika nyuarakake cathetan sejarah iki, keparenga aku menehi komentar kanggo komentarku dina iki, anekdot sejarah dhewe, nggunakake gaya saka reroncening TV Golden Girls sing isih misuwur - “Bayangake iki, wiwitan taun 2000an. Aku Menteri Pengembangan Fisik lan Perencanaan Fisik Barbados. Rt Hon Owen Arthur minangka Perdana Menteri. Kita ana ing rapat Komite Perencanaan lan Prioritas sing nyakup kabeh menteri, teknokrat senior lan pejabat pamrentah sing mriksa rencana, kapitalisasi prioritas lan kemajuan proyek pembangunan fisik negara kita. Ing rapat iki, aku mbantah babagan landasan sing angel yen hotel pengin dipasang ing pantai amarga aku disaranake dening para ahli teknis manawa accretion lan pantai sing apik bakal ngasilake lokasi sing diusulake kanggo kerja modhal, yen diidini, struktur bakal nyebabake pantai ilang ing panggon liya lan kena pengaruh banget kanggo papan penyu.

Pendapatku nggawe argumen sing jelas lan kuwat kaya sing dakkarepake. CEO hotel kasebut nyawang aku kanthi semangat lan pancen seneng banget lan banjur ngucapake tembung kasebut, "Perdana Menteri, aku ngusulake nggawe pantai ing hotel iki kanggo mbantu sampeyan nggawe lapangan kerja kanggo masarakat. Menteri sing terhormat, nyoba nylametake kura-kura kanggo samodra. Dheweke ujar kanthi cara sing nggawe aku ora bisa muni apa-apa kajaba mulya lan sejatine konyol. Ruangan kasebut, kalebu Perdana Menteri, nggeguyu ngguyu. Aku lungguh ana ing kana watu lan pasuryan. Aku seneng ujar manawa pungkasane Perdana Menteri Arthur negesake lan nampa saran saka ahli Unit Manajemen Zona Pesisir Barbados lan Kepala Perancang Kota lan nolak karya skala gedhe sing ditawakake CEO hotel kasebut.

Yen iki crita, saiki kita bisa ngucapake "lan kabeh urip seneng banget" nanging kasunyatane sing pungkasan yaiku yen pungkasane crita kaya mengkene, mesthi ora seneng. Kanggo asring banget, kanggo ngupayakake kedadeyan lan kuitansi pariwisata, saran teknis sing apik dibuwang, ora digatekake lan ing pirang-pirang kasus ora nate digoleki.

Tuladha sing dakkandhakake nyebabake sawetara pitakon sing relevan:

 Nalika hotel ngupaya ngrusak lan mbangun wilayah mangrove sing isih ana pungkasan utawa ekosistem khusus, pembangunan kasebut dilarang utawa diidini?
 Nalika villa pariwisata anyar bakal ngilangi akses masarakat lokal menyang pantai populer, sapa sing dadi prioritas?
 Nalika penjaga keamanan ing properti hotel nyegah warga negara ora mlaku-mlaku ing pantai, sapa sejatine sing duwe lan ahli waris produk lan negara kasebut?
 Nalika para nelayan sambat yen praktik pembuangan hotel lan pembuangan menyang lingkungan kelautan ngrusak stok iwak ing situs nelayan tradisional, sapa sing ngrungokake?
 Sapa ing pamrentah lan sektor pariwisata kita sing netepake ngupayakake bathi jangka cendhak tinimbang kesinambungan jangka panjang?
 Apa kita bener-bener ngurmati hubungan antara ketahanan iklim, untung ing sektor pariwisata lan keberlanjutan?
 Apa kita malah duwe visi keberlanjutan kanggo negara lan sektor pariwisata?
 Apa kesinambungan minangka tembung kunci, utawa minangka koagulan sing nyebabake rencana lan operasi strategis kita ing sektor pariwisata lan ing tingkat nasional sing luwih jembar?
 Apa kita pancene ngerteni manawa kita ora bisa ngrusak lan ngrusak lingkungan sing digawe lan bathi pariwisata?
 Apa kesinambungan lan nggawe pakaryan sing layak lan mupangat sing luwih akeh kanggo warga negara ora cocog?
 Apa perancang nasional lan pariwisata ngindhari bathi jangka cendhak kanggo entuk bathi jangka panjang lan pembangunan berkelanjutan?
 Kepiye cara nyegah balapan menyang dhasar sing kita pikirake kanthi alami kompetisi?
 Kepiye cara kita mindhah pariwisata saka nomer lan pendatang sing didorong dadi dorongan nilai, kanthi regane kasebut kalebu panenan sing dhuwur babagan pengeluaran lan keuntungan langsung, dudu periferal, kanggo warga lan komunitas kita?

Pitakon kasebut mbantu nyetel tema konferensi sampeyan ing konteksku amarga aku ngerti yen tema kasebut meksa kita takon sawetara pitakon sing relevan, ing antarane:

"Apa jinis, sifat lan jangkah saka macem-macem jinis iki?"

kapindho,

"Ing macem-macem variasi makili, apa Karibia ngatasi lan adaptasi karo periode pangowahan ing sektor pariwisata lan jagad umume, ing endi megatrend ekonomi, sosial, lingkungan, lan politik nyebabake industri kasebut, sawetara luwih jero tinimbang liyane. ”

lan nomer telu,

Apa macem-macem mbantu kita entuk wangsulan sing memuaskan babagan pitakon sing dakkandhakake ing wiwitan?

Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia nunjukake limang megatrend global sing mengaruhi pariwisata, sing menurutku cukup apik.
 Konsumsi: dibayangke maneh.
 Kekuwatan: disebar (politik saka Kulon nganti Wétan).
 Data: direvolusi.
 Urip: disusun maneh.
 Kasunyatan: ditingkatake.

Coba, coba saiki cocog karo megatrend kasebut dadi parameter produk lan praktik pariwisata Karibia.

Konsumsi Reimagined - Para ilmuwan ngandhani manawa kita urip ing jaman Antroposen sing tumindak lan pilihan kita bisa nyebabake lingkungan alam lan iklim alam sing beda-beda. Akibate, ing saindenging jagad, ana dorongan supaya "dadi ijo," kanggo nyuda jejak karbon kita, kanthi nyetel pola konsumsi lan gaya urip. Iki duwe akibat kanggo lelungan - lelungan sing luwih cekak, lelungan ing wilayah omah utawa luwih cedhak karo omah, lelungan sing bisa ditindakake kanthi transportasi sing ora nggunakake bahan bakar fosil, pajak kanggo ngimbangi emisi karbon, lan ngasilake pengunjung sing luwih sensitif lingkungan sing kasengsem karo praktik berkelanjutan hotel utawa tujuan.

Apa tegese produk pariwisata Karibia, rega, aksesibilitas lan keberlanjutan, ing wilayah sing pertimbangan lingkungan ora nyebabake operasi hotel, ora dianggep minangka sumber pangendhet biaya, utawa ora bisa narik kawigatene para pengunjung? Pemikiran iki minangka inti Ekonomi Prihatin, ide manawa urip kanthi berkelanjutan duwe bathi, apik kanggo planet lan wong-wong sing urip ing bumi. Ing hotel ing saindenging jagad, kran banyu rutin duwe sensor, solar digunakake, lampu kamar diaktifake dening sensor ing slot kunci sawise mlebu lan para tamu dijaluk nggunakake maneh andhuk lan seprei. Sawijining wong bisa nambah pentinge apa sing diarani Sektor kaping papat sing nggabungake pendekatan adhedhasar pasar ing sektor swasta kanthi tujuan sosial lan lingkungan sektor publik lan nirlaba, kanthi cara liya, nggawe adil lan adil asil kanggo negara, perusahaan, warga negara lan ekosistem; wong, planet, bathi.

Gegayutan babagan ekonomi sing peduli, sing kabijakan sosial lingkungan ekonomi lan ekonomi kita sejajar banget lan barang-barang lan layanan negara ditargetake kanggo ningkatake urip kabeh warga sing sabanjure fokus ing produksi lan perlindungan saka warisan nasional ing warisan lan aset alami lan dibangun, minangka inti saka pangajab lan praktik kesinambungan lan kudu dibayangke ing produk pariwisata. Keuntungan sosial lan lingkungan kompatibel, ora antitetik kanggo kepentingan bisnis. Kanthi sawetara kreativitas lan kolaborasi, kekarone bisa urip bareng ing produksi produk pariwisata lan ekonomi sing ditambahake regane.

Apa sektor pariwisata Karibia ngupayakake kesinambungan kanthi nggunakake prinsip Ekonomi Prihatin kanggo ngasilake bathi kanggo perusahaan, pangembangan kanggo warga negara lan pengawetan lan perlindungan kanggo ekosistem sing dadi negara?

Disebarake Tenaga - kita ing Karibia, kaya ing saindenging jagad, lagi nyekseni pergeseran geopolitik. Kanca saka Kulon ora tumindak kaya sing wis biasa. Wétan, utamane China saiki duwe bank pangembangan sing kapitalisasi luwih apik tinimbang Bank Dunia, kanthi tradisional dibiayai dening Kulon. Demarkasi diplomatis sing kuat dening negara-negara condong kiwa lan China minangka financier penting kanggo proyek pembangunan ing wilayah kita, bareng karo ODA lan FDI sing nyusut, kaya sing wis kasebut sadurunge, lan sentimen nasionalis lan anti-globalisasi anyar sing penting ing bagean-bagean penting ing Kulon, yaiku sawetara ngormati bentuk hubungan regional karo mitra pembangunan lan lanskap geopolitik global sing luwih jembar.

Apa tegese kelestarian cara pasar, menyang wong sing dipasarake lan sapa sing dadi pasar kita?

Data Revolusi - Loro data lan teknologi nemtokake bisnis pariwisata. Ing data tembung, aku bakal menehi interpose tembung teknologi, yaiku nyusun ulang proyek lan pasar kerja. Sing pertama kena pengaruh yaiku agen perjalanan. Banjur mriksa agen. Banjur agen imigrasi. Kasedhiyan data ing situs kayata Yelp lan platform media sosial bisa ngarahake turis menyang sawijining tujuan liyane lan ngandhani pilihan pengunjung. Kepiye agensi pariwisata navigasi ing papan anyar iki? Kita bisa nyana pangowahan industri sing luwih dawa lan radikal saka teknologi, otomatisasi lan intelijen buatan. Sawetara pangowahan wis diwiwiti.

Kepiye tingkat kesiapan wilayah kanggo ndeleng lan ngrebut kesempatan anyar lan nyiapake pangowahan ing ngarep?

Ana pangertene liyane manawa data wis dadi perhatian utama tumrapku, kasunyatan manawa definisi sukses ing pariwisata yaiku nomer, dudu dorongan nilai. Ing dhasar upaya pemasaran kita yaiku tambah akeh sing teka ing pariwisata. Kayane aku, minangka spesialis non-pariwisata, ngitung jumlah sing teka luwih penting tinimbang ngetung lan nambah bathi pengunjung per kapita. Negara Karibia kalebu ekosistem cilik lan rapuh. Kita umume, arang banget banyu utawa banyu stres. Ana watesan jumlah jisime lan sikil sing bisa duweni ing pantai, ing guwa, ing grojogan utawa ing daya tarik ing sawijining dina, sadurunge tekanan ekosistem kasebut dadi ora tetep.

Ing sawetara kedadean, lemes overtourism lan ekosistem katon nyata ing sawetara lokasi lan ing sawetara negara. Kanggo sawetara wektu sing cukup lan pancen ing intine sing dakkirim ing konferensi CTO udakara telung taun kepungkur, aku wis nuwuhake masalah kapasitas ekosistem, prasarana lan layanan pulau kasebut, kalebu generasi lan pembuangan sampah. Kepiye cara rega produk karo kasunyatan, ora nambah jumlah, nanging ngormati kapasitas nggawa pulau, nalika nyoba nambah belanja pengunjung? Kapasitas lan keberlanjutan nggawa kanthi definisi banget, raket banget. Tujuan kasebut yaiku supaya kita kudu nglumpukake lan nglumpukake data kanggo tujuan rencana.

Sawetara sampeyan wis ngrungokake babagan iki. Farmville ing endi wong-wong ing saindenging jagad nandur rasa percaya marang kembang, ngupayakake pamrih khayalan, lan mbayar kepareng nindakake, ngasilake miliaran dolar saben taun kanthi rata-rata pemain umure 45 taun. Napa kita ora nggayuh game Karibia, utawa kompetisi online adhedhasar lingkungan alam, festival, warisan lan situs-situs penting, minangka bagean saka tambahan cachet lan eksotika produk pariwisata ing pulau kasebut lan mulane bisa ngasilake produk anyar saka nambah sing ana lan sing bisa dibilang bisa lestari?

Restrukturisasi Urip - Daya kanggo produk lan layanan sing apik kanthi etika lan apik, digabungake karo kesejahteraan lan keseimbangan urip, nggawe Karibia luwih bisa didol minangka tujuan ganja medis, rehabilitasi, kosmetik, terapeutik, perawatan paliatif lan minangka tujuan pensiun lan ekowisata / pedalaman . Potensi iki durung maksimal dimaksimalake. Aku wis ngobrol karo fenomena utama ing subhead iki, yaiku Ekonomi Prihatin. Elemen nomer loro, munculé Ekonomi Berbagi terus dadi pusat model pariwisata Karibia lan janji bakal transformasional.

Ing masalah para ahli pariwisata, megatrend liyane ing ekonomi global saiki menehi kesempatan nyata kanggo tuwuh saham para warga negara ing sektor pariwisata. Turis kepengin duwe pengalaman mandhiri sing luwih otentik, sing digabungake karo tuwuhing ekonomi pamisah, ngasilake permintaan sing luwih kuat kanggo AirBnB lan perumahan lokal minangka papan turis sing pengin pindhah saka paket hotel sing biasa. Tukang masak sing nyedhiyakake masakan pribumi, nelayan lokal sing pengin menehi piwulang marang turis, pamilik properti cilik, mixologist sing pengin ngicipi rasa lan koki lokal saiki bisa entuk bagean bathi pariwisata tanpa kudu gumantung karo sing menehi gaweyan ing hotel. Sing luwih penting yaiku tren anyar iki bakal ngasilake luwih akeh dhuwit ing negara kasebut, nyebar ing antarane wong akeh tinimbang hotel sing dibayar prabayar ing sanjabane negara sadurunge turis sadurunge mlaku ing pulau kasebut.

Aku ora ngrujuk babagan macem-macem trik, entuk manfaat bahaya, nanging salah sawijining produk pariwisata adhedhasar budaya nasional lan ditindakake lan ditindakake ing komunitas nasional. Iwak goreng ing Oistins ing Barbados, lan penawaran ing Gros Islet ing St Lucia minangka conto kegiatan pariwisata adhedhasar komunitas sing nyenengake amarga mupangate. Yen prakarsa kasebut ora muncul kanthi cepet utawa spontan, mula dakkandhani manawa Alan Greenspan, Mantan Ketua Federal Reserve AS ngelingake ing bukune 2007, The Age of Turbulence, yen rekayasa sengaja kasebut minangka peran lan tanggung jawab pamrentah

Umume wong luwih seneng main bagean, menehi kontribusi lan njamin sukses nalika entuk saham, dudu sing dadi sosialisasi sosial lan ekonomi. Apa bisa nyusun maneh produk pariwisata kanggo nambah dhasar para ahli waris nasional?

Enhanced Reality - Bukti nuduhake manawa kanggo plancongan, turis saiki, utamane para milenial lan Generasi Xers, kepengin banget ngupayakake layanan lan pengalaman pribadi lan jinis pengalaman kecemplung unik sing nggawe kenangan khusus. Nganti pira spesialis pariwisata regional ngupayakake nggunakake tingkat panjaluk konsumen anyar iki? Budaya kita minangka kasunyatan lan kita kudu ngasilake bathi.

Miturutku, "memori khusus" sing kudu turis mulih yaiku seneng budaya Karibia, wiwit panganan nganti musik. Ora cukup yen entuk musisi ing wayah festival utawa pameran gedhe saben taun, kita kudu nggawe lingkungan kanggo entuk seniman, uga kudu luwih wirausaha. Kajaba iku, kita ora cukup nggawe link menyang feed turis. Hotel lan restoran kudu nyedhiyakake luwih akeh panganan, woh-wohan lan jus lokal. Iki ora mung bakal nyuda tagihan impor lan arus pertukaran mata uang asing, nanging bakal nggawe aliran penghasilan lan pasar anyar. Pengunjung bisa mangan profiterole utawa pancake ing endi wae ing jagad iki, nanging dheweke ora bisa entuk roti panggang utawa jambu biji. Mung ing wilayah kita, dheweke bisa ngrasakake irisan roti manis sing sampurna kanthi klapa gula legi ing tengah.

Ing babagan kasebut, ana sawetara siklus sing sopan sing kudu ditutup daur ulang. Ngalih saka produk utama nganti tersier sing bakal nambah bathi pengunjung. Kita nyekel iwak lan mbuwang akeh sing diarani sampah sing bisa digunakake kanggo produksi driji iwak, burger iwak, nugget, iwak asap, mangan iwak TV ditambah karo rasa Karibia kayata mangga lan klapa. Kulit iwak nggawe kulit sing asri lan ana pasar. Panganan iwak minangka panganan utama panganan ingon-ingon. Sargassum minangka sumber sing bisa digunakake kanggo bahan pakan kewan lan dandanan mewah lan produk perawatan kulit.

Saben turis, amarga wis ngrasakake ing hotel lan restoran, kudu ninggalake pulau kasebut kanthi macem-macem saos, wadi, lan barang sing enak. Lan ing jagad sing saben wong sabanjure ora intoleransi, kenapa kita ora ngasilake lan ngekspor singkong lan sukun lan glepung klapa? SVG biyen ngasilake mahi mahi asap sing apik banget. Iki minangka salah sawijining cara kanggo nambah lan ningkatake pengalaman lan belanja para pengunjung. Masakan lan budaya kita ora kena dipisahake kanthi beda lan beda karo produk pariwisata, nanging ora kalebu pengalaman unik lan unik kanggo para pengunjung.

Apa kita wis ana?

Entuk turis menyang tujuan sing dituju mung bagean saka persamaan. Apa kita nggawe resonansi sosial, ekonomi lan budaya dadi inti saka rencana pemasaran pariwisata lan pungkasane keberlanjutan lan sukses?

Kaya konferensi sing arep ditindakake, aku uga wis ngrembug babagan sawetara tema.

Kita nerusake kanthi premati manawa bakal ana produk pariwisata Karibia, nanging muga-muga ngelingake sampeyan "kanggo kabeh kahanan ana musim lan wektu." Ekspor pisang lan gula duwe wektu lan musim. Ana jaman nalika para leluhur ora bisa mbayangake ekonomi kita tanpa barang tetanen kasebut. Ayo padha sinau saka pengalamane lan ngupayakake ngembangake produk pariwisata sing pancen lestari lan luwih berorientasi masarakat lan budaya.

Ana akeh tema liyane sing dakkarepake kanggo dijelajah, nanging aku wedi yen aku wis suwe nglanggar wektu sampeyan lan sadurunge MOC lan umpire ngunggahake driji, aku bakal miwiti mlaku.

Aku duwe kewajiban kanggo sampeyan kanggo wektu, perhatian lan sabar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov