Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Breaking News Singapura Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Singapore Airlines nerusake penerbangan ing antarane Munich lan Singapura

Pilih basa sampeyan
Singapore Airlines nerusake penerbangan ing antarane Munich lan Singapura
Singapore Airlines nerusake penerbangan ing antarane Munich lan Singapura
ditulis dening Harry S. Johnson

Nerusake layanan nonstop antara Munich lan Singapura ngirim sinyal sing penting banget, luwih-luwih ing jaman tantangan iki

Print Friendly, PDF & Email

Wiwit tanggal 20 Januari 2021, Singapore Airlines bakal maneh ngoperasikake telung penerbangan saben minggu antarane Singapura lan hub Munich. Penerbangan saka Singapura bakal ditindakake ing dina Rebo, Jumuah lan Minggu, dene sing saka Munich bakal budhal dina Senen, Kamis lan Setu. Airbus A350-900 bakal nyedhiyakake rute kasebut lan uga bakal ngeterake kargo menyang lan saka Asia.

"Kita seneng banget Singapore Airlines, salah sawijining maskapai sing paling bergengsi ing Asia, miwiti maneh layanan reguler ing Munich. Nerusake link non-stop antarane Munich lan Singapura ngirim sinyal sing penting banget, luwih-luwih ing jaman tantangan kasebut. Nyedhiyakake sambungan sing mantep kanggo para pelancong bisnis lan rute sing efisien kanggo kargo, penerbangan Singapore Airlines bakal mbantu ngasilake sawetara normalitas. Muga-muga kabeh wong sing seneng lelungan bakal duwe kesempatan maneh nggunakake layanan luar biasa sing ditawakake Singapore Airlines saka Munich, "ujare Jost Lammers, CEO Bandara Munich.

"Penerbangan kita menyang Munich mesthi cedhak karo ati wiwit kita wiwit operasi ing taun 2010. Ibukota Bavaria minangka gerbang sampurna kanggo para plancongan korporat lan plancongan saka Jerman kidul lan Austria, lan layanan maneh Singapore Singapore wiwit Munich menyang Singapura nyedhiyakake akses banget menyang Asia, Australia lan Selandia Baru. Pangembangan iki negesake kapercayan kita babagan pemulihan pasar sing cepet lan kita ngarep-arep bakal nampani pelanggan ing papan iki, "ujare Sek Eng Lee, Wakil Presiden Regional Europe Singapore Airlines.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.