Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Etihad Airways nerusake penerbangan penumpang saka Abu Dhabi menyang Doha

Etihad Airways nerusake penerbangan penumpang saka Abu Dhabi menyang Doha
Etihad Airways nerusake penerbangan penumpang saka Abu Dhabi menyang Doha
ditulis dening Harry S. Johnson

Kanthi hubungan antara UEA lan Qatar pulih, restart layanan penumpang ing antarane rong ibukutha bakal maneh ndhukung pertumbuhan perdagangan lan pariwisata ing antarane rong negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

Wiwit tanggal 15 Februari 2021, Etihad Airways bakal miwiti penerbangan penumpang saka Abu Dhabi, ibukutha Uni Emirat Arab, menyang Doha, Qatar, miturut persetujuan pemerintah sing ditrapake. Layanan kasebut bakal digunakake saben dina nggunakake Airbus A320 lan Boeing 787-9 Dreamliner.

Martin Drew, Wakil Presiden Senior Sales & Cargo Global, Klompok Penerbangan Etihad, ujar: "Kanthi hubungan antara UEA lan Qatar pulih, restart layanan penumpang antara rong ibukota kasebut bakal ndhukung maneh perdagangan lan pariwisata ing antarane rong negara kasebut.

"Nambah tujuan anyar kanggo jaringan Etihad sajrone pandemi COVID-19 minangka langkah liya kanggo nggedhekake layanan dijadwal normal kanthi bertahap menyang kutha liyane ing jaringan global maskapai."

Kanggo menehi katenangan para tamu lan menehi kapercayan tambahan kanggo lelungan, Etihad minangka maskapai tunggal ing donya sing mbutuhake 100% penumpang kanggo nuduhake tes PCR negatif sadurunge budhal, lan nalika tekan Abu Dhabi.

Nalika jaringan terus dibangun maneh, Etihad njamin lingkungan mabur sing aman lan higienis sajrone kabeh lelungan tamu. Sajrone sawetara wulan kepungkur, maskapai kasebut nggunakake saben kesempatan kanggo nambah proses, kalebu ngenalake tes PCR gratis kanggo tamu sing mangkat saka UEA lan asuransi COVID-19 gratis kanggo kabeh penumpang global.

Jadwal Penerbangan, efektif tanggal 15 Februari 2021 (kabeh lokal)

FlightJam budhal Abu DhabiTekan wektu DohaFlightJam budhal DohaWektu tekane Abu Dhabifrekuensi
EY 39309: 0009: 05EY 39410: 3012: 45Sen, Wed, Jum
EY 39520: 0020: 05EY 39621: 2523: 40Sel, Kam, Sab
EY 39701: 3001: 35EY 39803: 1505: 30Sun
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.