Metune Norwegia Air saka rute jarak jauh negesake cacat model bisnis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Metune Norwegia Air saka rute jarak jauh negesake cacat model bisnis

Kurang kabin sing ngasilake dhuwur tegese Norwegian Air ora bisa ngasilake bathi sing cukup, mula metu saka pasar

Print Friendly, PDF & Email

Norwegia Air bubar mangkat saka game jangka panjang kasebut mbahas keberlangsungan model bisnis kasebut, amarga basis biaya tinggi maskapai kasebut bisa ngganggu kemampuan ngasilake bathi kanthi proporsi biaya sing gegandhengan karo bahan bakar.

Jebakan iki nyebabake Norwegia rawan kompetisi. Operator warisan bisa menehi subsidi tarif ekonomi dhasar kanthi tiket kelas pertama lan kelas bisnis, kemewahan sing dudu duweke Norwegia. Kurang kabin sing ngasilake dhuwur tegese maskapai ora bisa ngasilake bathi sing cukup, mula metu saka pasar, sing uga digawe cepet dening Covid-19 pandhemen.

norwegianUpaya ngganggu pasar, utamane ing rute transatlantik, sukses ing wiwitan. Nanging, ora butuh suwe kanggo operator liyane kaya British Airways lan Delta kanggo ngetutake kanthi ngenalake tarif ekonomi dhasar kanggo saingan. Iki nyebabake para wisatawan sing sadhar rega, sing ngurmati penerbangan sajrone jarak jauh, milih para pesaing Norwegia, dadi maskapai kasebut nggawe perang rega sing ora bisa ditindakake.

Pelancong liyane bakal milih lelungan domestik utawa jarak adoh paling ora jangka pendek. Survei Pamulihan COVID-19 paling anyar (2 - 6 Des 2020) nuduhake manawa 39% responden global cenderung nyuda lelungan internasional kanthi 'normal anyar' sawise pandemi COVID-19, dibandhingake karo 28% sing bakal nyuda lelungan domestik. Akibate, operator jangka panjang, utamane biaya murah, bakal dadi kendala ing upaya pamulihan amarga panjaluk bisa uga ora rebound menyang level sing sadurunge katon.

Print Friendly, PDF & Email