Airlines Airport Warta Breaking Travel Berita Breaking Brunei News Warta Breaking Korea Selatan transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kesepakatan codeshare Korea Air lan Royal Brunei Airlines

Kesepakatan codeshare Korea Air lan Royal Brunei Airlines
logo maskapai penerbangan kerajaan brunei air korea
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Korean Air lan Royal Brunei Airlines ngumumake peluncuran kemitraan codeshare wiwit tanggal 4 September.

Kesepakatan Codeshare ngaktifake maskapai kanggo pasar layanan penerbangan maskapai liyane kanthi nomer penerbangan dhewe. Liwat kesepakatan anyar, Korean Air bakal adol kursi ing rute Incheon ~ Brunei Royal Brunei Airlines kanthi nomer penerbangan minangka operator pemasaran, tanpa langsung ngluncurake rute kasebut. Rute Incheon ~ Brunei dioperasikake kaping papat seminggu (Selasa / Kamis / Jumuah / Minggu).

Penumpang sing memesan penerbangan liwat Korean Air bisa nikmati layanan reservasi lan layanan tiket sing cocog, nalika entuk akeh program ing flyer sing sering, SKYPASS.

Saiki Korean Air duwe pengaturan codeshare karo 35 maskapai, kalebu anggota SkyTeam kayata Delta Air Lines lan Air France, kanthi total 950 rute. Liwat ekspansi kesepakatan codeshare sing terus-terusan, Korean Air bakal tetep nyedhiyakake jadwal lan pilihan sing luwih trep kanggo pelanggan.

Penerbangan No. Sektor departure rawuh Dina operasi
BI651 / KE5652 Brunei (BWN) nganti Seoul, Korea Selatan (ICN) 00: 25 06: 50 Selasa & Kamis
BI 652 / KE5651 Seoul, Korea Selatan (ICN) ke Brunei (BWN) 12: 35 16: 55
BI651 / KE5652 Brunei (BWN) nganti Seoul, Korea Selatan (ICN) 15: 10 21: 35 Jumuah & Minggu
BI 652 / KE5651 Seoul, Korea Selatan (ICN) ke Brunei (BWN) 22: 35 02: 55

Efektif 4th September 2019

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.