Breaking News Internasional Breaking Maldives News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Hotel Hard Rock Pertama dibukak ing Maladewa

Hotel Hard Rock Pertama dibukak ing Maladewa
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Hard Rock International lan S Hotels & Resorts ngenalaken tetep inspirasi musik kenangan kanggo Maldives kaping pisanan tanggal 1 September 2019, nalika Hard Rock Hotel Maldives dibukak kanthi resmi.

Dumunung ing Emboodhoo Lagoon sing apik banget, mung 15 menit liwat prau saka Bandara Internasional Malé, Hard Rock Hotel Maldives minangka bagean saka CROSSROADS Maldives, minangka resor terpadu pertama ing negara kasebut.

Diilhami dening budaya Maladewa lokal, Hard Rock Hotel Maldives nyinau fitur desain kontemporer kanthi arsitektur tropis ing saindenging properti, bebarengan karo kenangan musik otentik sing inspirasi regional, kalebu barang-barang saka sensasi regional Chun Xioa lan Khun Asanee Chotikul, uga superstar internasional kayata Shakira lan Justin Timberlake.

"Kami seneng nampilake pengalaman unik lan fasilitas merek teken kanggo warga lokal lan pengunjung saka saindenging jagad," ujare Dale Hipsh, wakil presiden senior Hotel Hard Rock.

Hard Rock Hotel Maldives bakal dadi pos utama Maldivian merek lan gabung karo lokasi liya ing saindenging Asia Pasifik, kalebu China, India, Indonesia, Malaysia, Singapura lan Thailand.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov