24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Filipina Breaking News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Sangang wong tiwas ing kacilakan pesawat ing wilayah resort cedhak Manila

Pitung wong tiwas ing kacilakan pesawat ing wilayah resort cedhak Manila
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pesawat cilik nabrak lan njeblug geni ing wilayah resort cedhak ibukota Filipina Manila, mateni sangang wong, ujare panguwasa. Kecelakaan kasebut nyebabake geni lan nyebabake wong-wong padha ngungsi lan petugas pemadam kebakaran ngebut kanggo ngontrol.

Otoritas Penerbangan Sipil Filipina ujar manawa pesawat ringan kasebut, sing ana ing penerbangan evakuasi medis saka Dipolog, sawijining kutha sisih kidul Manila, wis ilang saka radar amarga ora dingerteni ing wektu sing padha kecelakaan kasebut.

Pesawat kasebut nabrak senyawa resort ing desa Pansol, provinsi Laguna, cedhak bukit gunung Makiling.

Wolung mayit ditemokake saiki lan diyakini kabeh sangang wong sing ana ing pesawat kasebut tiwas ing kacilakan kasebut. Wong loro ing lemah cilaka lan digawa menyang rumah sakit.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov