Breaking News Internasional Breaking Maldives News Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kumpulan Curio dening Hilton debut ing Asia Tenggara karo SAii Lagoon Maldives

Kumpulan Curio dening Hilton debut ing Asia Tenggara karo SAii Lagoon Maldives
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Hilton dina iki ngumumake pembukaan SAii Lagoon Maldives, Koleksi Kulio dening Hilton, uwal tropis kanthi semangat gratis sing nawakake srengenge, segara, gaya lan kesinambungan, nggawe plancongan kanggo dolanan kanca, pasangan lan kulawarga sing seneng. Dumunung ing laguna Emboodhoo Lagoon, Laguna SAii Maldives dadi bagean saka CROSSROADS Maldives, resor terpadu sing pertama lan mung ing negara kasebut lan mundur game-ganti.

Pembukaan SAii Lagoon Maldives uga dadi debut Curio Collection dening Hilton ing Asia Tenggara, lan Koleksi Curio kaping lima dening properti Hilton ing Asia Pasifik. Kanthi total 198 kamar lan vila, resor kasebut bakal dadi properti nomer telu saka Hilton ing Maladewa, nggawe perusahaan perhotelan global dadi operator hotel internasional paling gedhe lan paling dawa ing Maladewa. Hilton mbukak resor merek internasional pertama ing negara kasebut ing taun 1997, lan saiki, makaryakke Conrad Maldives Rangali Island sing duwe 151 villa, suite lan THE MURAKA Residence, uga 122-villa Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi, sing bubar dibukak ing Juli 2019 .

"Luwih saka 20 taun, liwat pirang-pirang pertamane sing dikenalake Hilton ing Maladewa, kita wis nggawe bayangan para wisatawan bangun ing ndhuwur Samudra Hindia, utawa mangan lan malah turu ing ngisor segara biru-kristal. Saliyane nyelehake Maldives ing peta global, kita uga wis nggawa kesempatan kanggo tenaga kerja lan terus menehi kontribusi positif kanggo panguripan lan kesejahteraan komunitas lokal, ujare presiden Alan Pacific, Alan Pacific, Hilton, Alan Watts. "Kanthi diluncurake SAii Lagoon Maldives, Curio Collection dening Hilton, kita arep luwih jero 'Efek Hilton' ing Maladewa lan terus menehi tolok ukur anyar kanggo keramahan liwat inovasi."

Mung 15 menit numpak prau saka Bandara Internasional Malé, SAii Lagoon Maldives bakal dadi pilihan sing apik kanggo para plancongan pulau ing kabeh acara - wiwit istirahat akhir minggu sing endah nganti plancongan sing dawa.

"Kita seneng banget bisa nampani jagad SAii Lagoon Maldives. Tamu bisa ngrasakake kaendahan sing apik ing papan sing dituju iki, kanthi akeh papan kanggo nginep lan dolanan. Arsitektur kasebut unik, lan interiore wani. Nanging, resor iki uga duwe swasana sing apik banget. Kita pengin kabeh wong mlaku menyang resor lan langsung ngrasakake rasa seneng lan eksplorasi, "ujare Martin van der Reijden, General Manager SAii Lagoon Maldives lan Wakil Presiden Operasi Maldives CROSSROADS.

"Maladewa minangka tujuan impen para wisatawan global lan kita seneng bisa nggabungake pesona tropis kanthi semangat nemokake Curio Collection," ujare Mark Nogal, kepala global, Curio Collection dening Hilton. "SAii Lagoon Maldives minangka resor sing apik banget kanthi karakter sing beda lan akses langsung menyang fasilitas sing apik ing CROSSROADS Maldives. Didhukung dening 100 taun keramahan Hilton, tamu ing resort iki dijamin bakal dielingi ing salah sawijining tujuan sing paling apik ing donya. ”

SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton dununge ing Atol Male Selatan, Republik Maladewa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov