Asosiasi Warta Breaking News Internasional Breaking News Polandia Warta Breaking Travel Breaking News US Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Ganti wisatawan Polandia: Cara lelungan menyang Amerika Serikat tanpa visa

Pilih basa sampeyan
Travel US ngramal Program Visa Waiver kanggo Polandia
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Wakil Presiden Eksekutif Asosiasi Perjalanan Umum lan Kebijakan Umum AS Travel Tori Barnes nerbitake pernyataan ing ngisor iki babagan woro-woro Wakil Presiden Mike Pence sing Poland sakcepete bakal tampi menyang Program Visa Waiver:

"Program Visa Waiver minangka salah sawijining alat sing paling apik kanggo ningkatake hubungan Amerika karo mitra ekonomi lan keamanan sing paling apik, lan komunitas plancong AS ora bakal luwih seneng yen Polandia ana ing omah kanggo gabung karo lipatan VWP.

"Sejarah nuduhake manawa nambah negara menyang VWP meh enggal nambah jumlah wisatawan sing ditliti kanthi tliti ing AS, sing ningkatake ekonomi lan ekspor kita. Muga-muga bakal ana warta sing nyenengake uga ing wektu sing ora suwe kanggo calon VWP liyane sing kuwat, kayata Israel lan Brasil.

"Kita matur nuwun marang pamrentahan Trump amarga wis ngakoni regane VWP sing wis kabukten, lan kita ngucapake selamat kanggo Wakil Presiden Pence lan Presiden Duda amarga bisa menehi pengumuman kasebut nalika kunjungan."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov