Wisata sing Bisa Diakses Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education Warta Breaking Hawaii LGBTQ News Teknologi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Fly Basic Economy: Sistem penawaran kanggo nggunakake jamban ing maskapai?

Tarif Udara Ekonomi Dasar: Toilet pesawat nggunakake watesan
jamban
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Nggolek maskapai penerbangan paling murah lan maskapai paling apik lan nemokake pesawat kelas ekonomi dhasar ing maskapai penerbangan Amerika, United, Delta, lan maskapai liya duwe keuntungan sing jelas: Keuntungan kasebut yaiku rega, utawa apa sampeyan bakal diapusi? Maskapai pengin nggawe perjalanan sampeyan dadi sengsara, mula sampeyan ora bakal nggawe kesalahan iki maneh. Dhiskusi dhuwit ing industri maskapai.

Mesthi, pilihan tarif ekonomi dhasar menehi pelanggan tuku sawetara tenaga tuku kanthi model a la carte - mung mbayar kanggo sing sampeyan karepake, yaiku kursi sing wis ditemtokake utawa akses menyang tong sampah, tas, miles flyer sing asring, status utawa gampang kanggo golek cara kanggo nggawe komersialisasi panggunaan kamar mandi. eTN nglaporake babagan American Airlines njaluk penumpang nguyuh ing tas. 

Ing 2017, penumpang ing Ryan Air dikenani biaya $ 100 amarga ora nggunakake kamar mandhi. A Penerbangan Ryanair saka Leeds menyang Faro, Portugal, kabeh lavatories ora bisa dienggo. Dheweke kudu nguyuh, mula nggunakake botol, lan didenda amarga nindakake.

Ing Eropa, mbayar panggunaan jamban ing papan umum, restoran utawa obyek wisata iku lumrah. Apa lavatories maskapai kudu dilebokake ing struktur ragad?

Ing sawetara negara bagian AS, ora sah ngisi biaya kanggo jamban, nanging maskapai ana ing yurisdiksi Federal utawa manca negara. Priksa apa sing bakal ditemokake turis nalika nggunakake jamban ing Eropa, lan mbandhingake apa sing bakal dialami nggunakake jamban ing pantai kaya ing Florida utawa Hawaii.

Nggunakake botol lan ora jedhing bisa ditoleransi sawetara maskapai, kalebu United Airlines: "Kita ora nelpon polisi maneh marang para pelanggan kajaba yen keamanan ora ana resiko." Ryanair ora janji kaya ngono. Dheweke nelpon polisi kanggo ketemu pesawat kasebut, lan penumpang sing sadurunge nggunakake botol kasebut didenda 90 Pound.

Maskapai gumantung ing sistem kasta lan kelas kanggo ngasilake penghasilan lan prestise.

Iki solusi sing bisa ditindakake:

Penumpang kelas siji sing mbayar beya lan ora nganyarke isih entuk akses gratis lan eksklusif menyang kamar mandi kelas kapisan sing resik, kalebu lotion rai.

Anggota premium lan sing lelungan kanthi biaya ekonomi biasa entuk akses gratis menyang jedhing - jedhing ekonomi - nanging lotion rai lan andhuk kertas ora kalebu.

Penumpang ekonomi dhasar entuk akses menyang sistem penawaran online kanggo nggunakake kamar mandhi. Akses kasebut ditrapake kanggo penumpang apa wae yen ana garis lan bisa uga mlebu kamar mandhi kelas pertama utawa ekonomi.

Penumpang bisa nggunakake laptop utawa tablet kanggo mlebu menyang sistem nganggo kertu kredit. Tawaran paling dhuwur bakal entuk prioritas utama.
Penumpang tanpa kertu kredit kudu tuku kertu visa prabayar sadurunge numpak pesawat amarga maskapai saiki dadi zona tanpa kas.

Wong liya kudu nggunakake botol lan mbayar dhendha sawise mlebu.

Iki bakal nyengkuyung para penumpang supaya bener-bener mbayar kursi kelas siji tinimbang ngandelake upgrade gratis. Iki bakal ngasilake penghasilan kanggo maskapai penerbangan, ngilangi garis, lan njaga maskapai sistem kasta sing dikepengini banget. Wong liya sing nglanggar aturan kasebut kudu ngrancang dicekel nalika teka.

Ing Rusia,  Bos maskapai dicekel kanggo urin ing pager Putin ing Sochi, kaya sing dilaporake eTurboNews.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.