Airlines Airport Breaking News Internasional Breaking News Qatar Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments Warta Breaking Jordan News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Qatar Airways mbukak kantor anyar ing Amman, Yordania

Qatar Airways mbukak kantor anyar ing Amman, Yordania
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Qatar Airways dibukak kantor anyar ing Amman, Jordan dina Senen, 2 September 2019. Perayaan pambukaan kantor sing sukses dirawuhi Menteri Transportasi Yordania, Tuan Eng. Anmar Khasawneh lan Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Tuan Akbar Al Baker. Upacara iki uga dirawuhi dening sawetara pejabat senior lan VIP, kalebu Menteri Pariwisata lan Antiquities of Jordan, Yang Mulia Ms. Majd Shweikeh, lan Menteri Ekonomi Digital lan Kewirausahaan Yordania, Yang Mulia Mr. Mothanna Ghairaibeh.

Tokoh-tokoh terkenal liyane sing melu upacara nglereni pita kalebu Duta Besar Yordania menyang Qatar, Tuan Zaid Al Lozi; Ketua Dewan Komisaris Otoritas Pengaturan Penerbangan Sipil Yordania Kapten Haitham Misto; lan Chargé d'affaires sementara kanggo Kedutaan Besar Qatar menyang Yordania, Yang Terutama, Abdulaziz bin Mohammed Khalifa Al Sada.

Ingkang Sinuhun Eng. Anmar Khasawneh nyambut gawe dibukak kantor anyar Qatar Airways ing Amman, sing muga-muga langkah sing penting iki bakal nggawe serangkaian investasi Qatar ing Kerajaan Inggris. Sabanjure dheweke muji hubungan sing beda antarane Yordania lan Qatar, negesake pentinge ngatasi kabeh alangan lan tantangan sing nyebabake kemitraan sing signifikan ing antarane rong negara kasebut babagan sektor transportasi.

Sajrone meja bunder media sing dianakake ing Amman tanggal 2 September 2019, Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Tuan Akbar Al Baker, ujar: "Yordania minangka pasar integral kanggo Qatar Airways, ing endi kita ngoperasikake telung penerbangan saben dinane menyang Amman nggunakake pesawat awak amba , kalebu Airbus A350 sing canggih. Bukaan kantor anyar kita ing Kerajaan Inggris minangka nanggepi panjaluk sing akeh kanggo penerbangan bermutu, saliyane dadi konfirmasi manawa Qatar Airways wis dadi maskapai pilihan kanggo para plancong saka Yordania. Kita ngarep-arep kanggo luwih ningkatake penawaran lan layanan ing Yordania lan yakin manawa peluncuran kantor anyar bakal mbantu kita nggayuh tujuan. "

Qatar Airways ngluncurake penerbangan kaping pisanan menyang Amman ing taun 1994. Wiwit iku, Amman terus-terusan dadi salah sawijining tujuan utama maskapai, kanthi 21 penerbangan mingguan (telung penerbangan saben dina) saka Doha menyang ibukota Yordania. Kangge, luwih saka 400 wong Yordania kerja keras minangka bagean saka tim Qatar Airways Group kanggo ndhukung pangembangan klompok kasebut lan menehi kontribusi kanggo ningkatake layanane.

Qatar Airways nggawe perjanjian codeshare karo Royal Jordanian Airlines ing 2015, saengga kaloro maskapai kasebut bisa nggayuh macem-macem tujuan tambahan ing saindenging jagad. Kesepakatan kasebut bubar ditambahi supaya para penumpang bisa mabur menyang Asia Wétan liwat Bandara Internasional Hamad. Kajaba iku, Qatar Airways dadi maskapai penerbangan paling apik ing saindenging jagad ing Skytrax World Awards 2019. Perusahaan penerbangan Negara Bagian Qatar uga menang maskapai penerbangan paling apik ing Timur Tengah, Kelas Bisnis Terbaik ing Dunia lan Penghargaan Kelas Bisnis Paling apik kanggo unggulan utama. Qsuite Maskapai iki uga dadi sing pertama ing donya sing menang penghargaan Maskapai Penerbangan Terbaik Dunia kaping lima.

Dianggep minangka salah sawijining maskapai paling cepet ing donya, Qatar Airways ngoperasikake armada modern luwih saka 250 pesawat menyang luwih saka 160 tujuan ing hub kasebut ing Bandara Internasional Hamad. Maskapai iki bubar ngluncurake penerbangan menyang Rabat ing Maroko, Izmir ing Turki, Malta, Davao ing Filipina, Lisbon ing Portugal lan Mogadishu ing Somalia. Rencana saiki ditindakake kanggo ngluncurake penerbangan menyang Gaborone ing Botswana ing Oktober 2019.

Perlu dielingake manawa Qatar Airways melu sawetara inisiatif CSR ing Yordania, kalebu dhukungan sing tetep kanggo King Hussein Cancer Center (KHCC) lan Yayasan. Wakil saka maskapai kasebut wis ngunjungi KHCC ing pirang-pirang acara taun-taun kepungkur, kanthi rasukan saka Oryx Kids Club kanggo nyebar hadiah kanggo bocah-bocah sing lagi dirawat ing pusat kasebut. Maskapai iki uga melu nyebarke paket bantuan kemanusiaan menyang kulawarga sing kurang mampu ing Yordania kanthi kerja sama karo Organisasi Amal Hashemite Yordania, Qatar Charities Society lan Qatar Red Crescent.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov