Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News Warta Breaking Kroasia budaya Industri Hospitality Warta Breaking Hongaria Kabar Breaking Latvia News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

China Sanya promosi dadi tujuan wisata tanpa visa ing Latvia, Kroasia lan Hongaria

China Sanya promosi dadi tujuan wisata tanpa visa ing Latvia, Kroasia lan Hongaria
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Delegasi bisnis limang anggota saka kutha tujuan wisata China ing Sanya, Hainan, ngunjungi Latvia, Kroasia lan Hongaria, minangka bagean saka upaya Sanya kanggo promosi sumber daya pariwisata sing akeh banget ing negara-negara Baltik lan Nordik, kanthi tujuan kanggo ngiyatake kerja sama lan pertukaran bisnis antarane Sanya lan kutha-kutha ing rong wilayah kasebut. Delegasi kasebut dipimpin dening Rong Liping, Ketua Komite Kota Sanya Konferensi Konsultasi Politik Rakyat China, lan diiringi pejabat saka Komite Kota Sanya CPPCC, Pariwisata, Budaya, Radio, Televisi lan Olahraga Sanya, lan Perdagangan Kota Sanya Biro

Wiwit tanggal 21 nganti 22 Agustus, delegasi kasebut ngunjungi Menteri Perhubungan Latvia, Badan Investasi lan Pangembangan Latvia, lan Bandara Internasional Riga. Rombongan kasebut disambut hangat dening direktur Departemen Penerbangan Latvia, Menteri Perhubungan Latvia, Arnis Muiznieks, Direktur Umum Badan Investasi lan Pengembangan Andris Ozols lan Ketua Dewan Ilona Lice Bandara Internasional Riga.

Ing tanggal 23 Agustus, Acara Promosi Kota Sanya (Riga), salah sawijining inisiatif delegasi kanggo nggedhekake ilmu babagan fitur-fitur kutha kanthi daya tarik khusus para turis sing ngluwihi daratan Tiongkok, dianakake ing Hotel Radisson Blu Latvija ing Riga. Luwih saka 60 tamu, kalebu Sun Yinglai, Chargé d'affaires ai saka Kedutaan Besar Republik China ing Republik Latvia lan Shen Xiaokai, Penasihat Ekonomi lan Komersial ing Kedutaan Besar Republik Rakyat China ing Republik Latvia , Arturs Kokars, Penasihat Dewan ing Bandara Internasional Riga, Marta Ivaninoka-Cjina, Perwakilan Budaya lan Pariwisata ing Tiongkok ing Badan Investasi lan Pangembangan Latvia lan perwakilan komunitas Tionghoa Latvia, saliyane industri pariwisata lan perwakilan media saka Latvia, Finlandia lan Lituania, diajak melu acara promosi kasebut.

Ing pidato kasebut ing acara kasebut, Ibu Rong nyoroti kabijakan bebas visa Sanya kanggo warga saka 59 negara (sing Latvia minangka salah siji) lan fitur-fitur Sanya sing utamane narik kawigaten para turis lan wisatawan, nyimpulake manawa "Sulit njlentrehake kanthi tembung kaendahan, vitalitas lan prospek Sanya dadi tujuan pariwisata. ” Penasihat Ekonomi lan Komersial Kedutaan Besar Tiongkok, Mr. Shen lan Penasihat Dewan Internasional Riga, Pak Kokars uga ngaturake pidato, nyebutake dhukungan kanggo pertukaran kolaboratif lan penerbangan langsung antara Sanya lan Riga.

Maksims Pipekevics, perwakilan saka agensi lelungan, ujar ing acara kasebut yen "Telung negara ing sadawane negara Baltik lan negara-negara Nordik kabeh negara sing bebas visa kanggo para plancong sing lunga menyang Provinsi Hainan. Turis saka negara kasebut ora butuh wektu kanggo ndhaptar visa lan bisa nginep ing Sanya nganti 30 dina. Kebijakan pariwisata Sanya sing bebas visa bakal dadi titik jual utama. ”

Wiwit wiwitan taun iki, Sanya aktif ngatur kegiatan promosi pariwisata kanggo mbantu perusahaan pariwisata Sanya nggedhekake jangkauan internasional, narik investasi asing, uga nyiyapake saluran pemasaran lan pusat promosi ing jaban rangkah. Kutha iki wis gabung karo agensi pariwisata paling terkenal ing donya, kalebu Thomas Cook lan Colatour, kanggo ngluncurake roadshow pariwisata ing saindenging jagad. Pusat promosi wis digunakake ing wilayah lan negara kalebu Provinsi Taiwan, Wilayah Administrasi Khusus Hong Kong ing China, Indonesia, Malaysia, Jepang lan India.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov