Dewan Pariwisata Afrika Warta Pamrentah Investments News wong Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Ketua Dewan Pariwisata Afrika gelut karo COVID-19

Angin Seger lan kasenengan ing Papan Pariwisata Afrika
cuthbertncube
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Afrika ngadeg ing mburi Cuthbert Ncube, Ketua Dewan Pariwisata Afrika. Kepala ATB bubar ditrapake positif kanggo COVID-19 lan berjuang supaya pulih.

Print Friendly, PDF & Email

Ketua Dewan Pariwisata Afrika, Pak Cuthbert Ncube lagi wae nglawan Coronavirus.

Pimpinan ATB didiagnosis positif seminggu kepungkur ing Pretoria, Afrika Selatan, nalika lagi tes kanggo nyiapake penerbangan internasional menyang Liberia.

Dina Selasa esuk Pak Cuthbert nanggapi anggota sing prihatin nalika ngirim menyang anggota Grup WhatsApp:

Iki menehi kekuwatan kanggo aku ngerti yen kita kaluwarga sing gedhe. Matur nuwun kanthi sanget kanggo energi positif sampeyan. Supaya kita terus maju.
Kanggo kabeh sing kena pengaruh langsung lan ora langsung karo virus agawe iki, ayo padha kasurung supaya ndeleng sisih sing luwih cerah.
Apa aku bisa njaluk kanca-kanca sing dikepengini, misi kita kanggo mbentuk maneh Benua Afrika kudu dadi faktor motivasi lan muga-muga bisa nggabungake visi sing padha? Ayo lelungan diwiwiti karo sampeyan

Sawetara jam mengko dheweke menehi kabar marang tim eksekutif kanthi ujar:

Para Kolega, aku isih ana karantina lan dina iki dudu dina sing paling apik. Dhadha saya gagal. Muga-muga aku njaluk supaya dijadwal maneh rapat kanggo minggu ngarep, mula aku kudu sehat. Nyuwun pangapunten tetep apik lan tetep aman. Virus iki nyebabake kerusakan lan karusakan.

Faouzzou Deme, anggota saka Senegal ujar: Donga lan panjaluk supaya cepet-cepet pulih karo kowe. Pesen sampeyan dirungokake lan bakal ana gema sing apik kanggo anggota ATB. KANGGO Kuat

Komentar bakal teka saka atusan anggota ATB, lan pimpinan pariwisata ing Afrika lan sateruse. Pariwisata Afrika bersatu nalika nglawan virus lan pengin Pak Ncube pulih kanthi cepet.

Pak Ncube bubar dijenengi an Pahlawan Pariwisata Internasional dening Jaringan Pariwisata Dunia.

Pak Ncube bisa dihubungi liwat email ing [email dilindhungi]

Informasi liyane babagan Dewan Pariwisata Afrika, kalebu anggota:
www.africantourismboard.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.