24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News tanggung jawab Rusia Breaking News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Fan-ID bakal dadi visa kanggo pengunjung manca Piala UEFA Euro 2020 ing Rusia

Fan-ID bakal dadi visa kanggo pengunjung manca Piala UEFA Euro 2020 ing Rusia
ditulis dening Kepala Editor Tugas

132.7 yuta rubel ($ 2 yuta) dialokasikan kanggo tuku pamrentah Rusia kanggo ngenalake lan ngoperasikake Fan-ID nalika pertandingan ing Piala Euro UEFA 2020 ing Rusia, miturut dokumen sing diterbitake pamrentah ing dina Selasa.

Dana kasebut bakal disebarake menyang Menteri Pembangunan Digital Rusia, Komunikasi lan Media Massa kanggo pangopènan operasional sistem kanggo ngenali para penggemar bal-balan uga kanggo produksi, penerbitan lan penggantian kertu identifikasi pribadi para penggemar bal-balan (Fan-ID ).

Rusia teka kanggo 2018 Piala Donya FIFA kanthi inovasi, sing diarani Fan-ID sing dibutuhake kanggo kabeh ticketholders. Inovasi iki sukses dites nalika Piala Konfederasi FIFA 2017 ing Rusia lan entuk nilai dhuwur saka lembaga sepak bola FIFA ing FIFA.

Fan-ID nduweni peran keamanan penting sajrone turnamen bal-balan utama ing Rusia amarga dheweke mlebu ing stadion lan uga dadi visa kanggo pengunjung manca mlebu negara kasebut.

Pemegang Fan-ID diidini mlebu ing negara kasebut tanpa duwe visa Rusia lan tetep sajrone turnamen bal-balan global. Fan-ID wajib, saliyane tiket sing dituku, kanggo melu pertandingan turnamen Piala Dunia 2018 ing Rusia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov