Breaking News Internasional Breaking News Qatar Breaking News Spanyol Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Industri Rapat News wong tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar melu Sesi 113 Dewan Eksekutif UNWTO

Pilih basa sampeyan
Qatar melu Sesi 113 Dewan Eksekutif UNWTO
Qatar melu Sesi 113 Dewan Eksekutif UNWTO
ditulis dening Harry S. Johnson

Qatar diwakili ing sesi UNWTO dening duta besar Qatar menyang Spanyol Abdullah bin Ibrahim al-Hamar

Print Friendly, PDF & Email

Negara Qatar melu sesi 113 Dewan Eksekutif Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO) ing ibukutha Spanyol ing Madrid.

Negara Qatar diwakili ing sesi kasebut dening duta besar Qatar menyang Spanyol Abdullah bin Ibrahim al-Hamar.

Ing sisih pinggir UNWTO sesi, Perdana Menteri Spanyol Pedro Sanchez ketemu karo duta besar Qatar. Sajrone rapat kasebut, dheweke mriksa hubungan bilateral.

Duta Besar kasebut uga melu rapat pertama Komite Krisis Pariwisata Global kanggo ngrembug tantangan global sing diadhepi sektor pariwisata.

Panitia negesake perlune ngatasi tantangan liwat upaya gabungan kanggo nerusake gerakan pariwisata global.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.