Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Resorts tanggung jawab Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Kelompok Perhotelan Castle Hawaii ngumumake peran anyar kanggo rong anggota tim kepemimpinan

Kelompok Perhotelan Castle Hawaii ngumumake peran anyar kanggo rong anggota tim kepemimpinan
Kelompok Perhotelan Castle Hawaii ngumumake peran anyar kanggo rong anggota tim kepemimpinan
ditulis dening Harry S. Johnson

Klompok Perhotelan Castle bubar ngumumake peran anyar kanggo rong anggota tim kepemimpinan:

Renette Carpio, Direktur Administrasi Kondominium

Carpio wis dadi Direktur Administrasi Kondominium lan bakal tanggung jawab kanggo administrasi lan manajemen AOAO kondhisi resor Castle. Dheweke duwe pengalaman luwih saka 30 taun ing industri plancongan lan pariwisata lan wis nyekel sawetara jabatan karo Kastil kalebu Direktur Operasi lan Direktur Hubungan Pemilik. Dheweke uga dadi General Manager kanggo macem-macem properti Kastil ing Maui.

Violet Carlsberg, Direktur Liburan Vacation Rentals Hawaii Hawaii lan Direktur Pengembangan Bisnis

Carlsberg, sing saiki dadi Direktur Pengembangan Bisnis, duwe peran tambahan dadi Direktur Liburan Vacation Rentals Hawaii. Dheweke tanggung jawab kanggo pengembangan bisnis unit kondominium individu Castle kanggo merek Castle Resorts & Hotels (CRH) lan Castle Vacation Rental Hawaii (CVHR). Kanthi peran tambahan Direktur CVRH, Carlsberg bakal fokus kanggo mbangun lan nambah merek sewa liburan iki sing minangka merek VR paling gedhe ing Hawaii. Dheweke wis luwih saka patang taun kepungkur karo Castle.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.