Iberostar nawakake tes COVID-19 gratis kanggo para pelancong AS

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Iberostar nawakake tes COVID-19 gratis kanggo para pelancong AS

Perusahaan pariwisata Spanyol nguatake komitmen kanggo plancongan tanpa perawatan

Print Friendly, PDF & Email

Amarga para pelancong AS diwajibake nampilake tes COVID-19 sing negatif nalika mlebu ing negara kasebut, Grup Iberostar saiki nawakake tes Antigen COVID-19 gratis ing hotel ing Meksiko, Jamaika, Republik Dominika lan Brasil.

Wiwit tanggal 26 Januari lan, paling ora, nganti tanggal 31 Maret 2021 tamu ing hotel Iberostar bisa gawe jadwal lan tes Antigen rampung ing situs. Tes kasebut ditindakake dening laboratorium pengujian medis terakreditasi sing memenuhi persyaratan CDC, sing kasedhiya ing fasilitas khusus ing resort Iberostar. Kabeh hotel Iberostar ing Meksiko, Jamaika, Republik Dominika lan Brasil bakal nawakake layanan iki. Kajaba iku, perusahaan ngumumake manawa tamu sing kasengsem njupuk tes PCR bisa uga nindakake ing kabeh lokasi, kanthi biaya.

Selaras karo filsafat How We Care perusahaan, sing nyedhiyakake, antara liya, luwih saka 300 langkah-langkah kesehatan lan keamanan sing diterapake ing kabeh hotel, Klompok Iberostar saiki ngembangake paket jaminan gratis, Travel ing Ease, kanggo kalebu Covid-19 Tes antigen kanggo kabeh tamu sing bali menyang AS Plancongan ing Ease nyedhiyakake macem-macem layanan sing kasedhiya yen kedadeyan plancongan tamu terganggu amarga uji coba positif kanggo COVID-19 lan kasedhiya ing kabeh tujuan lan kabeh reservasi, kalebu layanan mitra sing dipercaya. Kanggo wisatawan AS, Travel ing Ease kalebu layanan kayata tes COVID-19, perpanjangan wektu inap tanpa biaya lan kamar isolasi kanthi kabeh fasilitas sing dibutuhake, layanan kamar tanpa kontak lan hiburan ing kamar gratis. Antarane layanan liyane, paket kasebut uga kalebu tarif diskon khusus kanggo wong diwasa liyane kanggo ngancani kulawarga yen tamu wis diwasa dolan bareng bocah-bocah. Pengembalian dana lengkap yen kedadeyan awal uga kalebu.

Print Friendly, PDF & Email