24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Breaking Bulgaria Kanada Breaking News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

UNIGLOBE ngembang ing Eropa kanthi tambahan Corporate Travel Bulgaria

UNIGLOBE ngembang ing Eropa kanthi tambahan Corporate Travel Bulgaria
ditulis dening editor

Perjalanan Perusahaan UNIGLOBE Bulgaria minangka anggota paling anyar ing jaringan UNIGLOBE Travel Global Partner ing Eropa.

UNIGLOBE Corporate Travel Bulgaria, adhedhasar ing Sofia, minangka perusahaan manajemen plancongan kanthi cepet sing fokus kanggo ngladeni perusahaan korporat. Sutradara ngatur Thomas Stoitschew, "Ing kemitraan karo UNIGLOBE, visi kita dadi mitra sing paling dipercaya kanggo para pelanggan ing Bulgaria. Kita ngarepake nyedhiyakake keahlian lokal kanggo klien UNIGLOBE ing Bulgaria lan saindenging jagad. "

Program Mitra Global UNIGLOBE mbukak kanggo perusahaan manajemen plancongan paling apik sing pengin nggedhekake jaringan lan teknologi menyang pasar internasional. Program kasebut uga nyedhiyakake agensi UNIGLOBE ing saindenging jagad kanthi akses menyang keahlian lan layanan lokal nalika ngrencanakake program lelungan kanggo bisnis lan klien hiburan.

"Bulgaria minangka pasar penting kanggo UNIGLOBE," ujare pangadeg lan kepala eksekutif UNIGLOBE, U. Gary Charlwood. "Iki minangka pasar sing berkembang kanthi cepet kanggo perusahaan global lan tujuan acara sing dikarepake ing Eropa. Kita seneng banget nyambut mitra anyar, UNIGLOBE Corporate Travel Bulgaria, lan nambah pasar sing berkembang iki menyang jaringan global. "

Babagan UNIGLOBE

Nggarap global kanggo ngladeni klien kanthi lokal ing luwih saka 60 negara, UNIGLOBE Travel Internasional nggunakake teknologi saiki lan rega supplier sing luwih disenengi kanggo ngirit wektu lan dhuwit marang klien kanggo lelungan bisnis lan plancongan. Wiwit taun 1981, para turis perusahaan lan luang gumantung karo merek UNIGLOBE kanggo ngirim layanan sing ora diarepake. UNIGLOBE Travel didegake dening U. Gary Charlwood, CEO lan kantor pusat dununge ing Vancouver, BC, Kanada. Volume penjualan saindenging sistem tahunan yaiku $ 5.0 + milyar.

Babagan Perjalanan Perusahaan UNIGLOBE Bulgaria

UNIGLOBE Corporate Travel Bulgaria Ltd. nyedhiyakake macem-macem layanan lelungan kanthi fokus paling apik ing praktik paling apik, teknologi anyar, lan sumber kreatif, kanggo entuk manfaat saka klien perusahaan. Proses lan teknologi UNIGLOBE Corporate Travel diadaptasi kanggo kabutuhan unik saben pelanggan lan ngarahake nggawe program lan layanan sing disesuaikan.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.