Plancongan Bisnis Investments Myanmar Breaking News News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Sewa Mobil AVIS saiki ing Myanmar

AVIS_0
AVIS_0
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Mobil sewa AVIS ngumumake ekspansi paling anyar menyang Myanmar kanggo ndhukung lelungan bisnis lan plancongan. Kantor pusat Avis Myanmar sing anyar dununge ing Inya Lake Hotel, Yangon.

Avis Myanmar, anak perusahaan saka RMA Group, nawakake solusi sewa mobil jangka pendek lan jangka panjang kanthi armada anyar. Pelanggan ditawakake sewa kanthi mandiri lan sopir sing kalebu ekonomi nganti kendaraan komersial.

"Salah sawijining prioritas utama kalebu nggawe jaringan global sing jembar lan ngembangake jejak regional. Myanmar minangka negara sing duwe potensi gedhe utamane karo perkembangan industri otomotif lan kita ngarep-arep bisa dadi bagean saka pertumbuhan iki, "jarene Hans Mueller, Wakil Presiden Lisensi Global - Internasional, Klompok Anggaran Avis.

"Kanthi mbukak kantor Avis ing Myanmar, kita bakal bisa nawakake luwih akeh pilihan sewa mobil lan mbantu industri luwih maju. Kita uga ngupayakake ngladeni para pelanggan ing lokasine ora mung ing Yangon nanging kutha-kutha liyane liwat jaringan sing akeh ing Mandalay, Nay Pyi Taw, Bagan, Taunggyi, lan Dawei, "tambahake Ibu Prasoporn Tansupasiri, General Manager, Avis Myanmar.

https://www.avismyanmar.com/

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.