Airlines Airport Warta Breaking Travel Mesir Breaking News Investments News Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Pesawat Airbus A220-300 pisanan dikirim menyang EgyptAir

Pesawat Airbus A220-300 pisanan dikirim menyang EgyptAir
ditulis dening Kepala Editor Tugas

EgyptAir wis dikirim kaping pisanan saka 12 Airbus Pesawat A220-300 kanthi urutan, dadi operator A220 pertama sing mapan ing wilayah Timur Tengah lan Afrika Lor, lan operator nomer enem ing saindenging jagad. Maskapai sing berbasis ing Kairo duwe tujuan kanggo mabur pesawat kasebut kanthi rute menyang lan menyang Hub Mesir utama ing Kairo ing sawetara dina mbesuk.

Wakil saka maskapai kasebut, bebarengan karo eksekutif saka Airbus Canada Limited Kemitraan ngrayakake penyerahan pesawat kasebut ing jalur perakitan akhir A220 Mirabel.

"Kita bangga nyambut gawe pesawat A220 sing pertama lan dadi maskapai pertama ing wilayah Timur Tengah lan Afrika Lor sing ngeterake lan ngluncurake operasi komersial A220 - pesawat sing paling inovatif lan maju teknologi ing jagad iki," ujare Capt Ahmed Adel, Ketua lan CEO, EgyptAir Holding Company. "Pesawat Airbus A220 integral karo eksekusi strategi pangembangan bisnis EGYPTAIR Horizon 2025 lan rencana optimalisasi armada."

"Kita seneng nyambut EGYPTAIR menyang kulawarga operator A220 sing saya maju lan ngarepake bisa ndeleng penumpang bisa nikmati pengalaman lelungan ing kabin sing cerah, wiyar lan modern A220," ujare Philippe Balducchi, CEO, Airbus Canada Limited Partnership lan Airbus Kepala Negara Kanada.

A220-300 anyar EgyptAir dikonfigurasi ing kabin kelas loro kanthi 140 kursi kalebu 15 ekonomi premium lan 125 kursi kelas ekonomi, nawakake saben penumpang luwih akeh kenyamanan lan ruang.

A220 minangka siji-sijine pesawat sing dibangun khusus kanggo pasar kursi 100-150; menehi efisiensi bahan bakar sing ora bisa dikalahake lan kenyamanan penumpang sing jembar ing pesawat siji-lorong. A220 nggabungake aerodinamika canggih, bahan canggih lan mesin turbin PW1500G Pratt & Whitney generasi anyar kanggo nawakake paling ora 20 persen pembakaran bahan bakar per kursi dibandhingake karo pesawat generasi sadurunge. A220 nawakake kinerja pesawat siji-lorong sing luwih gedhe.

EgyptAir saiki makaryakke armada 15 pesawat Airbus lan isih duwe 15 pesawat A320neo uga 11 pesawat A220 sing bakal dikirim ing taun ngarep.

Kanthi buku pesenan luwih saka 500 pesawat ing pungkasan Agustus 2019, A220 nduweni kabeh kredensial kanggo menang pangsa singa saka 100- nganti 150 kursi pasar sing diramalake bisa nuduhake paling ora 7,000 pesawat sajrone 20 taun sabanjure.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov