24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Fashion News News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Ndadekake Jagad Luwih Apik: Siji Wong Paling Apik Sekaligus

Draft otomatis

Wong lanang Nggoleki Transit sing Apik

Akeh papan sing diisi karo rekomendasi babagan cara kanggo ningkatake lurung-lurung ing kutha, ngrancang ulang papan dununge, ngilangi lemari lan lemari, lan cara ngolah ulang - kabeh. Nanging, ora cukup wektu utawa wektu kanggo nggawe jagad iki luwih ayu, kanthi nambah tampilan spesies sing nguwasani planet iki… wong!

Miturut statistik donya, saiki ana luwih akeh pria tinimbang wanita ing jagad iki. Prakiraan PBB (2017) udakara 3,776,294,273 (3.77 milyar) wong, dibandhingake udakara 3,710,295,643 (3.71 milyar), wanita. Kira-kira 107 bocah lanang lair kanggo saben 100 bocah wadon sing lahir (National Academy of Science, 2015). Amarga ana akeh sing "kita" - dadi tugas lan tanggung jawab kanggo nggawe jagad iki papan sing luwih apik!

Bandhing Pakaian

Warta sing paling apik yaiku wong lanang nyathet penampilane lan matur nuwun kanggo media sosial lan lelembut "kode busana," wong-wong kasebut luwih akeh wektu lan usaha supaya tampil apik. Sanajan aku durung nate weruh dhewe, riset kasebut nemokake manawa para pria ngupayakake nambah penampilan lan wong lanang sejatine maca majalah, ngunjungi situs web, nonton media sosial, lan kepengin weruh sandhangan sing dienggo.

Kapentingan anyar iki dibuktekake kanthi tuwuh 14 persen ing industri sing samesthine bakal tekan $ 33 milyar ing taun 2020; nyatane, klambi pria luwih cepet tuwuh tinimbang pakean wanita lan pasar mewah.

Wong-wong wis nuduhake warna, pola, campuran sing disesuaikan karo teknis, vintage karo tradisional, lan njupuk kesempatan kreatif sing kasedhiya tanpa preduli umur, penghasilan utawa kerja.

Thanks kanggo Industri

Kasunyatan manawa para desainer klambi pria nyedhiyakake garis sandhangan sing bisa dicedhaki, narik kawigaten lan nyenengake yaiku ngidini para pria kanthi ati-ati nampa ide manawa "modis" iku ide sing apik. Amarga ora dikunci ing gaya tartamtu lan "diidini" kanggo nggawe definisi "berpakaian apik", mula ana priya sing apik ing pungkasan petualangan blanja.

Pria lan Mal

Meander liwat pusat blanja, mall utawa dalan blanja, lan bakal kabukten manawa jubin, jumlah toko, lan barang dagangan sing saiki dikhususake kanggo pembeli klambi pria diwatesi, dibandhingake karo konsumen sandhangan wanita. Bedane sing ana saiki disebabake amarga wanita duwe sejarah kanthi luwih akeh blanja; nanging, iki ganti.

Panliten nuduhake manawa mung 17 persen pria ing survey nasional sing seneng blanja; Nanging, 29 persen "setuju" kanggo toko, lan 37 persen setuju bakal blanja kanggo mode. Kanggo ngrampungake pangowahan sikap iki, prekara pengecer berorientasi mode terus-terusan tetep ngerteni minat saka pria tumrap warna, gaya lan tren. Biasane, klambi pria wis ganti luwih alon tinimbang klambi wanita, nanging iki ganti amarga siklus urip fashion pria dadi luwih dikompres.

Keputusan sing Diwenehake

Konsumen lanang lan wadon mutusake apa sing bakal dituku adhedhasar informasi sing ditampa saka individu sing dihormati, kalebu ibu, sedulur, sedulur, bapak, kolega uga klompok sing diduweni, utawa sing dikarepake. Penelitian nuduhake manawa sumber informasi saka wong (yaiku, pasangan utawa kanca) digunakake nalika njupuk keputusan kanggo tuku barang berisiko sosial sing jelas lan dhuwur, kayata setelan. Konsumen lanang luwih seneng golek informasi saka kanca tinimbang wong liya sing padha ora padha.

Sumber informasi produk liyane kalebu isyarat non-pribadi sing ditampilake ing pariwara, tampilan toko lan interaksi salesperson. Konsumen lanang sing luwih enom luwih gumantung karo sumber informasi pribadi tinimbang konsumen lanang sing wis tuwa. Konsumen lanang diwasa sing asring blanja barang klambi biasane nggunakake isyarat promosi tinimbang konsumen pria diwasa sing arang blanja.

Tambah Sales Online

Antarane kuartal pertama 2013 lan 2016, 10 pengecer pakaian mewah paling gedhe (kalebu Barneys, Saks lan Harrods) tuwuh 100 persen kanthi online. 10 pengecer paling gedhe, (kalebu Brooks Brothers, Tommy Hilfiger lan Ted Baker), tuwuh 268 persen.

Reuters nemokake manawa klambi jalanan lan ganti pakaian kasual yaiku nyurung dodolan klambi pria, wiwit saka anggaran dadi kemewahan; contone, koleksi debut dening desainer Virgil Abloh kanggo pakaian pria lan sepatu olahraga Louis Vuitton dening Dior lan Sacai.

Industri sepatu lan pakaian pria bakal regane luwih saka $ 460 milyar ing taun 2020, kaping 25 anggaran taunan NASA. Budaya sneaker, dikombinasikake karo klamben santai lan kemampuan teknis wis ganti pakaian pria, bisa uga selawase. Pria sing duwe mode / gaya ora kudu nuduhake rasa sing pas karo nyocogake amarga angkat profil aktifitas tegese luwih akeh kesempatan amarga keputusane cocog karo umur fungsional.

Tekan Wong

Akeh konsumen saiki sing nemokake merek lan produk amarga media sosial; Nanging, merek lan produk menswow alon-alon ngakoni saluran iki. Dheweke durung ngirim konten ing Instagram (ing ngendi 24 persen pria Amerika aktif), sanajan Hugo Boss lan Supreme wis diidentifikasi minangka konten Instagram sing "teladan" nalika Brioni lan Dunhill dianggep "ketinggalan."

Ngalih ngluwihi Instagram, Facebook lan YouTube - ing endi kudhunge katon pria? Rekomendasi kalebu Reddit (pangguna lanang akeh lan situs kasebut nganakake forum khusus mode khusus). Sanajan Influencer ilang kekuwatane, dheweke isih duwe jubah kaya para selebriti, atlit, lan musisi. Penting, dicathet manawa wong lanang ora seneng nanggepi diskon lan dodolan khusus lan luwih seneng karo konten lan rekomendasi saka lisan.

Ing Markt @ Javits

Kanggo para pembeli lan adol pakaian pria, Acara Javits sing penting yaiku Mrket, sing dianggep minangka salah sawijining acara mode paling canggih kanggo "merek pakaian pria sing cerdas," lan "acara mung ing AS sing fokus… bagean internasional," kalebu Made in Italia, lan Inggris ing New York.

Proyek fokus ing pakaian pria kontemporer lan minangka acara fashion khusus kanggo denim premium, lan koleksi desainer. Acara kasebut minangka kesempatan sing cocog kanggo para pengecer kanggo dagang lan ngakses koleksi pakaian pria - ing sak papan.

Minangka petualangan sing apik banget ing jagad klambi pria kontemporer sing apik lan nggawe aku ngarep-arep bisa ndeleng luwih akeh kaendahan ing lurung-lurung ing New York, ing bandara domestik lan internasional, lan uga katon luwih apik ing bus lan subway ing Manhattan.

Pilihan sing Ditetepake kanggo Global Guy In-transit

Sambungan Prancis

Diwiwiti ing taun 1972 ing Inggris dening Stephen Marks, tujuan Sambungan Prancis yaiku: "Nggawe busana modis sing apik kanggo pasar sing wiyar." Sampeyan bisa uga ngelingi merek kanggo kampanye lan koleksi iklan "mode FCUK" taun 1990an, bisa uga bakal dikenalake liwat Urban Outfitter. Nalika nggoleki koleksi, aku ngerti yen bakal gampang banget kanggo wong lanang (kanthi sembarang umur) ngrancang lemari klambi kanthi fokus kabeh marang klambi Connection Prancis.

Barbour

J. Barbour & Sons Ltd. diwiwiti ing taun 1894 dening John Barbouin sing darmabakti kanggo kemewahan lan gaya hidup Inggris. Saiki, bisnis kulawarga duweke generasi kaping lima tetep ana ing Simonside, South Shields, Inggris. Perusahaan iki pabrik lan pasar pakaian luar katun wortel, siap pakai, alas kaki lan aksesoris kanggo pria, wanita, bocah lan segawon. Sandhangan kasebut nggambarake nilai-nilai unik ing padesan Inggris sing ngenalake kecerdasan, grit lan glamor kanggo sandhangan sing ora mung modis, nanging uga fungsional.

Nico Zappiello

Aku mesthi weruh sepatune dhisik nalika golek priya ing bis utawa kereta bawah tanah. Yen sepatune regane murah, butuh sinaran utawa mbutuhake utawa ndandani sing serius, ora prelu dipikir luwih adoh. Sepatu Nico Zappiello pancen apik tenan, lan yen ana wong lanang sing duwe akal bisa nyelehake, mula aku pengin miwiti pacelathon. Diilhami dening kerajinan jagad lawas, perusahaan iki nyampur gaya, kenyamanan lan keanggunan.

Akeh sepatune digawe nganggo metode Blake Rapid Construction, saéngga digawe sepatu dhasar ngisor kanthi "breathable" sing ngasilake sepatu klambi sing luwih entheng lan fleksibel. Koleksi 8 nganti 8 nggunakake Bologna Construction (sacchetto) sing diilhami dening moccasin saka Amerika Utara. Tlapak sikil ditempelake ing siji potongan, nggawe kaos kaki kulit ing sikil, nggawe lingkungan kanggo sikil sing fleksibel lan nyaman.

John Smedley

Perusahaan John Smedley diwiwiti ing Inggris (Derbyshire) ing taun 1784 lan minangka perusahaan manufaktur paling tuwa ing saindenging jagad. Secara historis, perusahaan kasebut misuwur minangka wiwitane "Long Johns," sing digawe ing salah sawijining mesin rajutan gaya modern sing pertama.

Ing taun 1950-an - 60an, merek kasebut disenengi dening Marilyn Monroe, Audrey Hepburn lan Beatles lan ing taun 1980-an, diadopsi dening desainer Inggris Dame Vivienne Westwood lan Sir Paul Smith. Ing taun 2012 perusahaan iki dianugerahi Royal Warant of Appointment minangka "Produsen Renda Renda" dening Kaisar Ratu Elizabeth II.

Organisasi kasebut nggunakake katun Pulo Laut, wol Merino, kasmir lan sutra ekstra alus. "Koleksi Mainline" kalebu kaos polo (ora diganti wiwit taun 1932) liwat garis unisex "Singular" saiki sing ngluwihi generasi.

Naadam

Naadam nggawe sweter kasmir lan apik banget lan kasedhiya ing pirang-pirang warna supaya gampang nganggo sweter sing beda saben dina suwene sewulan. Kasmir nyenengake lan mewah, alus lan awet lan luwih alus tinimbang wektu.

Miturut Naadam, wedhus Cashmere paling apik lair lan gedhe ing Mongolia. Wol kanggo sweter iki digawe saka wedhus putih Zalaa Jinst, siji-sijine wedhus kasmir putih ing Mongolia lan ditemokake ing Gobi Deseret Mongolia (400 mil off-road saka kutha paling cedhak).

Wedhus Cashmere bisa urip subur ing iklim sing adhem banget. Supaya bisa urip, tuwuh serat sing dawa lan alus kanggo nglindhungi awake dhewe. Pengawal Naadam nyikat serat amarga wedhus sing nyukur wedhus menehi stres kanggo wedhus. Meh kabeh kasmir sing asale saka Mongolia minangka organik, nanging ora kabeh kasmir bisa lestari lingkungan. Dana Naadam Gobi Revival ndhukung 1000 kulawarga angon nomad ing Mongolia lan nyedhiyakake perawatan hewan kanggo luwih saka 250,000 wedhus.

Nalika kasmir ora dilebokake ing mesin cuci, bisa dicuci tangan nganggo sampo bayi.

Ploumanac'h

Merek pakean resor Italia iki dijenengi miturut kutha cilik ing Brittany, Prancis, ing endi warna ing pesisir kasebut nggambarake kekuwatan Samodra Atlantik. Ploumanac'h adhedhasar ing Arenzano, sawijining kutha pesisir Italia lan sandhangan kasebut dicelup nggunakake sistem inovatif sing ngirit banyu lan ngindhari panggunaan panas. Merek kasebut pancen apik tenan lan puluhan kaos kagungan lemari klambi saben wong.

Vestrucci

Vestrucci dianggep minangka salah sawijining omah sing paling apik ing Florence lan Sartoria Vestrucci dadi pilihan utama kanggo "playboy jet-setting, glob-trotting playboy" sing "mesthi metu minangka wong sing paling tampan ing ruangan kasebut."

Miturut situs web perusahaan, konstruksi Vestrucci sing nggandhengake "formalisme patung lan degage deconstructed virtuosity" lan nggawe merek kasebut khas. Sing dakkerteni yaiku, nalika mlaku-mlaku pirang-pirang jam liwat atusan papan sing nampilake pakaian sing apik banget kanggo pria, aku kudu mandheg ing Vestrucci, nyedhak lan pribadi karo jaket lan dasi, lan foto sawise foto klambi sing apik banget . Saiki sing tak butuhake yaiku wong sing nganggo Vestrucci… jinis fella sing ora kepenginan apik banget nanging pengin sampeyan ngerti yen dheweke cukup trampil ngerti babagan macak sing ora sopan.

Kaos kaki kanggo Aku

Perusahaan kasebut, adhedhasar ing Portland, Oregon, diwiwiti ing pasar ruangan ing taun 2004. Dina iki, perusahaan kasebut karyawan 40+ wong, nggawe luwih saka 400 desain asli lan makarya kanthi luwih saka 4000 akun grosir ditambah webstore online. Sawise ngetrapake sepatune, aku ndeleng kasut. Yen wong lanang duwe wani lan duwe rasa warna sing apik kanggo nganggo kaos sikil sing apik / unik ... Aku ngerti dheweke bakal bisa nggawe sawetara tembung kanggo nggawe ukara.

Cathetan

Muga-muga tampilan pakaian pria sing apik ing pertunjukan Mrket minangka indikator arah sing apik babagan mode pria; mupangate bakal entuk kabeh kita!

Kanggo informasi tambahan, klik kene.

© Dr. Elinor Garely. Artikel hak cipta iki, kalebu foto, bisa uga ora diterbitake maneh tanpa idin tinulis saka penulis.

Ndadekake Jagad Luwih Apik: Siji Wong Paling Apik Sekaligus Ndadekake Jagad Luwih Apik: Siji Wong Paling Apik Sekaligus Ndadekake Jagad Luwih Apik: Siji Wong Paling Apik Sekaligus Ndadekake Jagad Luwih Apik: Siji Wong Paling Apik Sekaligus Ndadekake Jagad Luwih Apik: Siji Wong Paling Apik Sekaligus Ndadekake Jagad Luwih Apik: Siji Wong Paling Apik Sekaligus Ndadekake Jagad Luwih Apik: Siji Wong Paling Apik Sekaligus Ndadekake Jagad Luwih Apik: Siji Wong Paling Apik Sekaligus Ndadekake Jagad Luwih Apik: Siji Wong Paling Apik Sekaligus Ndadekake Jagad Luwih Apik: Siji Wong Paling Apik Sekaligus Ndadekake Jagad Luwih Apik: Siji Wong Paling Apik Sekaligus Ndadekake Jagad Luwih Apik: Siji Wong Paling Apik Sekaligus Ndadekake Jagad Luwih Apik: Siji Wong Paling Apik Sekaligus Ndadekake Jagad Luwih Apik: Siji Wong Paling Apik Sekaligus Ndadekake Jagad Luwih Apik: Siji Wong Paling Apik Sekaligus

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dr. Elinor Garely - khusus kanggo eTN lan editor utama, anggur. Lelungan