Palestina 2010 - tetep iman

TTM_eturbo_article_jan10
TTM_eturbo_article_jan10
ditulis dening editor

TravelTalkRADIO lan host TV, Sandy Dhuyvetter, lan produsere, Patrick Peartree, bali menyang Amerika Serikat minggu iki, isih mencorong saka salah sawijining lelungan sing paling ora bisa dilalekake.

Print Friendly, PDF & Email

TravelTalkRADIO lan host TV, Sandy Dhuyvetter, lan produsere, Patrick Peartree, bali menyang Amerika Serikat minggu iki, isih mencorong saka salah sawijining lelungan sing paling ora bisa dilalekake. Ngunjungi Palestina suwene rong minggu ing wektu Natal nyedhiyakake latar mburi acara komunitas lan perayaan kulawarga sing ora nandingi musim liyane.

Kanthi cara mlaku kanthi gaya sing biasa, dheweke bisa ngunjungi, nggawe film, lan ketemu karo wong-wong ing Yerusalem, Betlehem, Beit Jala, Beit Sahour, Nablus, Ramallah, Yerikho, Hebron, Taybeh, Segara Mati, lan akeh liyane. area sekitar. Swara 7 jam program radio diprodhuksi, lan singkat TV bakal digawe lan mbagekke ing pungkasan Januari, extract saka paling apik saka 8 jam rekaman dijupuk ing lokasi.

Sandy njlèntrèhaké lelampahan kasebut kanthi ujar, "Kita bisa ngrebut semangat sejatine masyarakat nalika ngalami kegiatan komunitas, upacara adhedhasar iman, keajaiban arkeologi ing wilayah kasebut lan, sing paling disenengi, ngunjungi omah kanca-kanca. Yen sampeyan kepincut menyang wilayah iki, aja ragu-ragu kanggo ngunjungi. Iku aman, sambutan, lan entuk manfaat sing luar biasa.

Ana macem-macem pilihan lelungan sing kasedhiya saka kelas siji nganti ekonomi. Pariwisata ziarah bisa ditindakake nganti $ 150 saben dina, nanging Sandy nyaranake nggedhekake perjalanan sampeyan kanthi montase pengalaman sing bakal nyakup kabeh aspek urip ing Palestina. Tujuan unik iki nawakake situs kuna lan alam sing narik ati lan nggumunake; akomodasi apik gayane; masakan sing enak; lan aktivitas budaya, sajarah, spiritual, lan outdoor sing ora kaetung.

Kamentrian Pariwisata lan Purbakala nyedhiyakake dhukungan sing cukup lan bisa nyedhiyakake informasi lengkap babagan tujuan lan acara. Asosiasi Operator Wisata Masuk Tanah Suci duwe pranala menyang meh 40 anggota operator tur mlebu, Asosiasi Hotel Arab duwe direktori hotel ing Palestina, lan Uni Guides Arab duwe dhaptar panuntun, akeh sing nganggo basa Spanyol, Jerman, Prancis. , Italia, Rusia, Polandia, utawa basa liyane saliyane Inggris lan Arab.

Sajrone kunjungan TravelTalkRADIO, Travel & Encounter, publikasi organisasi Betlehem lokal, nulis artikel sing diarani Travel Talk in Palestine. Sandy matur nuwun kanggo pikirane maju lan semangat kanggo nggawa tentrem liwat pariwisata kanggo pamirsa ing saindenging jagad. Patrick Peartree uga nyathet keprigelan Sandy lan dheweke amarga akeh rekan Israel sing ndhukung program liyane menyang Palestina.

Patrick nyathet, "Kolega kita ing Israel wis dadi luwih emas kanggo kita sajrone perjalanan iki. Munggah ing ndhuwur politik saingan ing wilayah kasebut, kanca-kanca ing Israel kabeh wis menehi dhukungan lan semangat. Dheweke nuduhake pandangan yen pariwisata nyumbang kanggo perdamaian sing aktif lan mbantu kontribusi ekonomi sing kuat lan urip bebarengan sing luwih harmonis.

Tim TravelTalkMEDIA kerja sama karo Kementerian Pariwisata lan Barang Antik kanggo Palestina kanggo promosi lelungan menyang wilayah kasebut. Yang Mulia, Menteri Pariwisata lan Purbakala, Dr. Khouloud Diabes, nyedhiyakake Sandy lan Patrick tim ahli pariwisata tingkat dhuwur sing nggawe itinerary sing dadi tulang punggung perjalanan. Saliyane ndeleng meh kabeh negara, tim Travel Talk uga bisa ngetutake Dr. Diabes ing sawetara penampilan sing ditindakake ing saindenging negara. Saliyane upaya tanpa lelah kanggo promosi pariwisata menyang Palestina, Dr. Khouloud nyedhiyakake dhukungan kanggo yayasan sipil lan komunitas, acara budaya lan warisan, organisasi pemuda lingkungan, lan pemugaran bangunan bersejarah. Ing pimpinane, negara iki awakening kanthi semangat anyar lan semangat kanggo nuduhake bandha ing tanah sing paling apik iki. Ora kaya sadurunge, Palestina tetep iman kanggo masa depan sing cerah.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

eTurboNews | TravelIndustry News