Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Ghana News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Minggu Pariwisata Olahraga Afrika Ghana 2019 nglumpukake momentum

Minggu Pariwisata Olahraga Afrika Ghana 2019 nglumpukake momentum
ditulis dening Alain St.Ange

Pariwisata minangka nyebrang wates pengalaman. Pariwisata Olahraga minangka salah sawijining kegiatan sing nyebabake akeh wong sing nglintasi wates amarga diitung saiki minangka Delegasi Pariwisata Olahraga.

Edisi 2019 Pariwisata Olahraga Afrika - premier, konvergensi para pemangku kepentingan Afrika saka lanskap olahraga lan turis, sing saben taun pindhah saka siji negara Afrika menyang negara liyane bakal dianakake Ghana taun iki lan rong kegiatan utama wis dijadwalake dadi judhule minggu kasebut.

Yaiku KTT Pariwisata Olahraga Afrika & Meja Putaran Olimpiade lan Penghargaan Tujuan Olahraga Afrika. KTT kasebut bakal dadi saksi klumpukan federasi / komisi / dewan olahraga, komite Olimpiade, komite pengorganisasi lokal, dewan pariwisata, operator tur lan pemangku kepentingan liyane saka lanskap olahraga lan pariwisata. Dheweke bakal dadi ide silang lan ngganti sesambungan, menyang Afrika sing olahraga katon lan dideleng minangka pariwisata. Bakal dianakake ing Hotel Oak Plaza ing Accra Ghana, tanggal 19 - 20 September, 2019.

Ing dhaptar pamicara yaiku Juliet Bauwah, Dev Govindjee, Geoff Wilson, Tafadzwa Mapanzure, Abi Ijasanmi lan Seyi Akinwunmi.

Juliet Bawuah minangka jeneng kulawarga ing olahraga ing saindenging Afrika. Dheweke lungguh ing panel sing mutusake Pemain Balap Afrika CAF taun iki. Pendhiri KTT Olahraga Wanita Afrika minangka kanca saka Pusat Latihan Radio Belanda. Dheweke saiki dadi kontributor bal-balan Afrika ing TRT, perusahaan televisi Eropa sing misuwur ing Turki.

Seyi Akinwunmi minangka pengacara lengkap sing sadurunge nggawe perdagangan karo para pemain industri pariwisata. Dheweke dadi Wakil Presiden 1 Federasi Sepakbola Nigeria lan ketua Lagos FA.

Dev Govindjee minangka legenda jangkrik Afrika Selatan sing main ing 45 pertandingan kelas pertama kanggo Provinsi Wétan antara taun 1971 lan 1983. Dheweke kerja karo Dewan Kriket Internasional luwih saka sepuluh taun. Saiki dheweke dadi wasit pertandingan internasional.

Anggota dewan ing Pariwisata Irlandia Lor - Geoff Wilson mbukak bisnis konsultasi pemasaran lan komunikasi dhewe, kanthi fokus utamane ing olahraga. Sadurunge Kepala Pemasaran lan Komunikasi (FA Irlandia), dheweke tanggung jawab kanggo hubungan masarakat, program komersial, pangembangan merek lan komunikasi kanggo para penggemar.

Geoff kerja sama karo FIFA, UEFA, AFC, FIBA, lan organisasi olahraga global liyane ing macem-macem bidang saka perencanaan strategis, pemasaran lan komunikasi, digital, keterlibatan penggemar, urusan umum lan program sharing / exchange exchange. Kajaba iku, Geoff takon karo sawetara perusahaan teknologi olahraga ing CRM, eSports, papan sing bisa dipakai lan penggemar. Geoff minangka dosen parsial pemasaran ing Universitas Queen Belfast lan dadi Ketua Netball Irlandia Lor.

Tafadzwa Mapanzure minangka konsultan industri olahraga kanthi pengalaman pemasaran ing wilayah Afrika Kidul ing taun-taun kasebut.

Abi Ijasanmi minangka salah sawijining agen wanita pertama sing negosiasi gaji, dukungan lan penawaran media kanggo pemain Basket AS ing Eropa, Asia lan Timur Tengah. Pengacara Komersial kanthi pengalaman pangembangan bisnis luwih saka 10 taun, dheweke gabung karo pemasaran Trans-Atlantik Olahraga dadi magang ing taun 1998 lan ing taun 2001 dadi tanggung jawab makili talenta ing pasar sing beda-beda kayata Libanon, Italia, Lithuania lan Prancis. Ngawasi hubungan pamuter, tim lan media, lan gaweyane ndadekake para pemain bisa mlebu ing wilayah sing ora dingerteni lan ngisi biaya profesional.

Abi dadi ketua divisi wanita kanggo TASM, sing pertama kaline ing Eropa. Kanthi kemampuan kanggo ngenali kesempatan anyar lan semangat kanggo potensial Basket Afrika, Abi milih dadi perantara investor internasional sing fokus ing basket ing bawana Afrika. Ing taun 2006, keahliane Abi dijaluk dening Medali Emas Olimpiade, Tessa Sanderson kanggo menehi konsultasi hukum lan pemasaran kanggo akademi olahraga sing nembe digawe kanggo game London 2012. Dheweke saiki dadi Direktur Afrika ing DiamondAir International.

Ngandika babagan acara kasebut, Deji Ajomale-McWord, Presiden Minggu Pariwisata Olahraga Afrika, ujar manawa "tujuane kanggo nambah produk domestik bruto ing negara-negara Afrika, liwat acara olah raga lan liburan olahraga sing luwih apik. Olahraga mung bisa dadi komoditas paling apik liwat pengalaman sing mung bisa ditrapake kanthi ramah lan pariwisata.

Kita bakal pindhah menyang macem-macem negara ing Afrika, saben taun, nindakake pesta olahraga lan pariwisata, lan ngawasi romantisme supaya bisa ngasilake turunan sosial ekonomi. Tema kita ing taun iki yaiku 'Ngatur Pariwisata Olahraga kanthi Tujuan Pembangunan Berkelanjutan' lan kita bakal ngrembug topik liyane sing ngganggu proses penawaran, kenapa Afrika ora cukup narik kawigaten acara olahraga lan menehi komoditas liburan olahraga ing Afrika ”.

Nalika takon babagan penghargaan kasebut, Deji negesake maneh manawa "sanajan debut ing taun 2019, Penghargaan Tujuan Olahraga Afrika entuk minat ing saindenging bawana. Papan pariwisata lan merek ing rantai nilai wisata olahraga kasebut kanthi temen melu proses nominasi lan milih.

Warta pilihan saiki ditutup lan para pemenang ditemtokake kanthi swara saka masarakat lan juri. Kita uga bakal melu merek menyang aula misuwur 'Friends of Sports Pariwisata', kelas merek elit, institusi lan individu sing menang amarga nyengkuyung lan menehi inspirasi manungsa supaya ninggalake papan dununge lan lelungan menyang papan liya ing planet iki, amarga tujuan olah raga.

Tujuane kita yaiku nyetel pathokan keunggulan kanggo para pemain ing industri pariwisata olahraga, nalika nggabungake Afrika liwat olahraga lan pariwisata. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Alain St.Ange

Alain St Ange kerja ing bisnis pariwisata wiwit taun 2009. Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel.

Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel. Sawise setaun

Sawise setaun kerja, dheweke diangkat dadi jabatan CEO Dewan Pariwisata Seychelles.

Ing 2012 Organisasi regional Kepulauan Vanilla Samudra Hindia dibentuk lan St Ange diangkat dadi presiden organisasi kaping pisanan.

Ing re-shuffle kabinet 2012, St Ange diangkat dadi Menteri Pariwisata lan Budaya sing mundur ing tanggal 28 Desember 2016 kanggo nggayuh pencalonan dadi Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia.

Ing Majelis Umum UNWTO ing Chengdu ing China, ana wong sing digoleki "Sirkuit Speaker" kanggo pariwisata lan pembangunan berkelanjutan yaiku Alain St.Ange.

St.Ange minangka mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Laut Seychelles sing nilar kantor ing Desember taun kepungkur kanggo nyalonake posisi Sekretaris Jenderal UNWTO. Nalika pencalonan utawa dokumen pendhukunge ditarik dening negarane mung sedina sadurunge pemilihan ing Madrid, Alain St.Ange nuduhake kaluhurane minangka juru pidato nalika pidato ing pertemuan UNWTO kanthi sih, semangat, lan gaya.

Tindak tutur dheweke sing direkam direkam minangka pidato sing paling apik kanggo tandha ing badan internasional PBB iki.

Negara-negara Afrika asring ngelingi alamat Uganda kanggo Platform Pariwisata Afrika Wétan nalika dadi tamu terhormat.

Minangka mantan Menteri Pariwisata, St.Ange minangka pamicara biasa lan misuwur lan asring katon nalika ngatasi forum lan konferensi kanggo jenenge negarane. Kemampuane ngomong 'ing sandhangan' mesthi katon minangka kemampuan langka. Dheweke asring ujar manawa ngomong saka ati.

Ing Seychelles, dheweke dikenang nalika menehi tandha nalika mbukak resmi Carnaval International de Victoria ing pulau kasebut nalika dheweke negesake maneh tembung-tembung saka lagu terkenal John Lennon ... "Sampeyan bisa uga ujar manawa aku ngimpi, nanging aku ora mung siji. Ing sawijining dina, sampeyan kabeh bakal melu kita lan jagad iki bakal dadi luwih apik dadi siji ”. Kontingen pers global nglumpuk ing Seychelles ing dina kasebut nganggo tembung dening St.Ange sing dadi berita utama ing endi wae.

St.Ange ngirim alamat intine kanggo "Konferensi Pariwisata & Bisnis ing Kanada"

Seychelles minangka conto sing apik kanggo pariwisata berkelanjutan. Mula ora nggumunake yen ndeleng Alain St.Ange sing digoleki dadi pembicara ing sirkuit internasional.

Anggota Travelmarketingnetwork.