Dewan Pariwisata Afrika Berita Breaking Belgia Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Profesor Geoffrey Lipman ngerti yen iki minangka dina gedhe kanggo lelungan, Pariwisata, lan Perubahan Iklim

lipmanandjuergen
lipmanandjuergen
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Apa bedane ing sawijining dina bisa nggawe. Kanthi diresmekake ing Amerika Serikat lan Presiden Biden nggawa negara kasebut bali menyang Perjanjian Iklim Paris, target kasebut bakal dilebokake maneh. Ahli veteran wisata lan ahli perubahan iklim Profesor Geoffrey Lipman seneng banget.

Print Friendly, PDF & Email

Saiki Amerika Serikat gabung maneh karo Inisiatif Iklim Paris. Iki minangka warta gedhe, uga kanggo Profesor Geoffrey Lipman, pendiri Program Matahari. (SunX)

SUNx - Jaringan Universal Kuat - minangka sistem anyar kanggo tujuan Pariwisata lan pemangku kepentingan kanggo mbangun Ketahanan Iklim selaras karo target Perjanjian Paris liwat Plancongan Ramah Iklim. Dikelola dening Lembaga Pertumbuhan Hijau & Travelisme (GGTI) sing berbasis Belgia.

Miturut Profesor Lipman, Ora ana ancaman tumrap kamanungsan sing luwih gedhe tinimbang Perubahan Iklim - yaiku eXpinunjul SUNx bakal fokus ing kasunyatan iki lan nyedhiyakake eXpangowahan solusi, alat, lan sumber daya sing cerdas kanggo mbantu komunitas lan pemangku kepentingan pariwara ngerti prentah peraturan sing berkembang lan kesempatan pasar.

Profesor Lipman bareng karo eTurboNews apa tegese kanggo dheweke lan industri wisata lan pariwisata global, manawa Amerika Serikat bali online kanthi Perjanjian Iklim Paris ing sangisoré Presiden Biden.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.