24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Berita Breaking Belgia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hongaria News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Bandara Budapest nambah konektivitas karo Wizz Air

Bandara Budapest nambah konektivitas karo Wizz Air
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Nggoleki taun 2020, Bandara Budapest ngumumake paningkatan jaringan rute karo mitra maskapai ing omah, Wizz Air. Diwiwiti kanggo miwiti musim panas sabanjure, maskapai penerbangan murah Hongaria (LCC) bakal ngoperasikake layanan saben dinane menyang Brussels, lan link kaping pindho saben minggu menyang Lviv lan Kharkiv ing Ukraina.

Kanthi ngiyatake hubungan Hongaria karo ibukutha Belgia, Wizz Air entuk pangsa 26% saka kabeh penerbangan mingguan ing antarane rong kutha kasebut. Nalika LCC gabung karo layanan sing ana ing rute kasebut, tambahan penerbangan anyar sajrone S20 bakal nyedhiyakake Budapest nawakake cedhak 150,000 kursi musiman menyang Brussel ing musim panas mbesuk.

Tambah konektivitas menyang Ukraina, lan ora ana kompetisi langsung ing salah siji tautan, Wizz Air bakal nambah sambungan Budapest kaping papat lan kaping lima menyang negara Eropa Wétan. Nalika layanan menyang Lviv lan Kharkiv gabung karo link maskapai kasebut menyang Kiev lan Odesa (diluncurake ing wulan November), maskapai kasebut bakal nawakake 15 penerbangan mingguan menyang Ukraina.

"Konfirmasi hubungane Wizz Air menyang Ukraina, bakal weruh Budapest nawakake 22 operator minggon menyang negara berkembang ing Eropa Timur," ujare Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Maskapai, Bandara Budapest. "Pengumuman paling anyar iki bakal nemokake mitra mitra kita sing nawakake 71 kutha ing musim panas mbesuk lan, nalika maskapai kasebut ngakoni panjaluk kapasitas luwih akeh kanggo layanan menyang Brussels, kita ngarep-arep terus kemitraan karo operator dinamis iki," tambah Bogáts .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov