Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Guyana News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

JetBlue salam karo Guyana karo rute paling anyar Airbus A321neo

JetBlue salam karo Guyana karo rute paling anyar Airbus A321neo
ditulis dening Kepala Editor Tugas

JetBlue dina iki ngumumake maneh ngembangake jaringan Amerika Latin lan Karibia sing gedhe kanthi layanan nonstop anyar antara Bandar Udara Internasional John F. Kennedy (JFK) ing New York lan Georgetown, Bandara Internasional Cheddi Jagan Internasional (GEO) Guyana (a). Penerbangan bakal dioperasikake saben dina ing pesawat A321neo anyar JetBlue wiwit tanggal 2 April 2020 kanthi kursi sing kasedhiya kanggo tuku ing AS wiwit dina iki.

"Layanan Guyana ngenalake tujuan sing beda-beda lan sithik kanggo peta rute JetBlue sing bakal nguntungake para wisatawan plesiran, uga kanca-kanca lan sedulur sing ngunjungi," ujare Andrea Lusso, perencanaan rute direktur. "Kaya sing wis ditindakake ing pasar Amerika Selatan ing Kolombia, Ekuador, lan Peru, kita ngenalake pilihan sing murah lan murah kanggo para wisatawan ing Guyana."

"Pamrentah Guyana seneng nampani layanan JetBlue menyang Guyana," ujare, Menteri Prasarana Umum Guyana, Yang Terhormat David Patterson. "Pengenalane maskapai biaya murah sing paling populer iki bakal weruh rega tiket sing luwih murah menyang Georgetown lan menehi kesempatan marang para pelancong kanggo mabur ing maskapai pilihan menyang tujuan sing disenengi. Kesepakatan karo JetBlue iki tepat waktu lan diwiwiti saka pertumbuhan terus lan berkelanjutan ing sawetara sektor ekonomi kita, kalebu, layanan, pariwisata, pertambangan lan minyak bumi. "

Mung limang jam saka New York kanthi udhara, Georgetown dadi gerbang menyang Guyana. Kanthi pesisir murni ing sisih lor, jajaran gunung ing sisih kulon, alas udan sing jembar lan sabana sing ora ana enteke ing sisih kidul, Guyana wis dadi papan dolanan para petualang lan penjelajah modern. Rute paling anyar JetBlue uga bakal ngubungake komunitas Amerika Guyana ing New York - sing paling gedhe ing AS - karo ibu kutha Guyana, nggawe hubungan antarane kanca lan kulawarga luwih gampang lan luwih cedhak tinimbang sadurunge.

"Kita seneng banget nampani layanan JetBlue sing ora mandheg anyar saka New York-JFK menyang Georgetown, Guyana," ujare Brian T. Mullis, Direktur Otoritas Pariwisata Guyana. "2019 wis cukup setaun - menang limang penghargaan internasional, nambah opsi rute menyang Eropa, pangembangan produk pariwisata sing dipimpin komunitas, nambah kolaborasi para pemangku kepentingan, akeh permintaan ing target pasar lan saiki JetBlue nambah konektivitas karo salah sawijining pasar inti - Amerika Utara. ”

Guyana dadi negara nomer papat ing Amerika Selatan JetBlue nglayani lan tuwuh ana maskapai ing Amerika Latin lan Karibia, dadi maskapai utama sing nglayani meh 40 tujuan. Penerbangan nonstop anyar antara New York City lan Georgetown bakal bisa ditindakake kanthi efisiensi bahan bakar A321neo lan efisiensi bahan bakar.

Jadwal antarane New York (JFK) lan Georgetown (GEO)

Wiwit tanggal 2 April 2020

JFK - Penerbangan GEO # 1965

GEO - Penerbangan JFK # 1966

11:55 pm - 5:58 esuk (+1)

7: 20 am - 1: 09 pm

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov