24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Filipina Breaking News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Gempa kuat nyerang Filipina kidul

Gempa kuat nyerang Filipina kidul
Gempa kuat nyerang Filipina kidul
ditulis dening Harry S. Johnson

Institut Vulkanologi lan Seismologi Filipina ngelingake gempa susulan nanging ujar yen karusakan ora dikarepake

Print Friendly, PDF & Email

Gempa skala 7.0 skala kuat nyerang Filipina kidul saiki. Gempa kasebut tekan udakara 193 mil sisih kidul-wétan kutha Davao ing pulau kidul utama Mindanao ing jerone 59 mil jam 8:23 wengi wektu lokal (1223 GMT), miturut USGS.

Ora ana laporan kerusakan langsung lan peringatan tsunami durung diterbitake nganti saiki.

Laporan Gempa Awal
Gedhene7.0
Tanggal-wektu21 Jan 2021 12:23:06 UTC 21 Jan 2021 21:23:06 cedhak gempa 21 Jan 2021
Lokasi5.007N 127.517E
Ambane95 km
Distances210.8 km (130.7 mi) SE of Pondaguitan, Philippines 231.0 km (143.2 mi) ESE of Caburan, Philippines 259.1 km (160.6 mi) SSE of Mati, Philippines 262.3 km (162.6 mi) SE of Malita, Philippines 310.9 km (192.7 mi) SE saka Davao, Filipina
Kahanan sing durung mesthiHorisontal: 7.0 km; Vertikal 5.0 km
paramèterNph = 124; Dmin = 312.8 km; Rms = 0.82 detik; Gp = 28 °
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.