Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Breaking News Qatar Warta Breaking Travel News Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways mlebu persetujuan codeshare karo Iberia

Pilih basa sampeyan
Qatar Airways mlebu persetujuan codeshare karo Iberia
Qatar Airways mlebu persetujuan codeshare karo Iberia
ditulis dening Harry S. Johnson

Qatar Airways terus mandheg ing taun 2020, luwih ngembangake kemitraan strategis sing menehi tandha persetujuan kontrak codeshare karo Iberia. Kesepakatan kasebut bakal ningkatake konektivitas antara rong jaringan pelengkap maskapai kasebut lan bakal nawakake opsi lelungan tambahan kanggo para pelanggan sing lelungan ing antarane Semenanjung Iberia, Amerika Latin, Afrika, Asia-Pasifik lan Timur Tengah liwat Bandara Terbaik ing Timur Tengah, Hamad International Bandara. Penjualan tujuan tambahan wis diwiwiti kanthi penerbangan codeshare tambahan wiwit saiki.

Qatar Airways Kepala Eksekutif Grup, Yang Mulia, Akbar Al Baker, ujar: "Kita luwih seneng ngembangake kerjasama codeshare karo Iberia, maskapai penerbangan paling gedhe ing Spanyol lan maskapai utama sing nyambungake Eropa karo Amerika Latin. Sanajan ana tantangan taun 2020, dadi prioritas utama kanggo njaga konektivitas global sing bisa dipercaya kanggo para penumpang. Ekspansi kemitraan strategis karo Iberia luwih ngiyatake panyambungan antarane pusat Doha lan Madrid sing njamin pilihan lelungan sing luwih fleksibel kanggo para pelanggan. Qatar Airways lan Iberia ngrasakake mupangate bebarengan karo kemitraan sing diwiwiti nalika didegake ing 2017, nyedhiyakake pilihan lan konektivitas global sing lancar kanggo mayuta-yuta penumpang. Nalika lelungan global pulih, kita ngarep-arep bisa nggedhekake kerjasama komersial karo Iberia lan terus nyedhiyakake layanan bintang lima sing ora ana tandhingane para penumpang sing diarepake. ”

Kepala Eksekutif Grup Iberia, Javier Sanchez-Prieto, ujar: "Penyuluhan persetujuan codeshare karo Qatar Airways minangka warta sing apik banget kanggo kita. Ing Iberia, kita kerja supaya, nalika negara ngilangi watesan kasebut, kita bisa menehi klien jaringan sing paling jembar lan paling jembar. Ekstensi perjanjian codeshare iki karo sijimitra dunia, Qatar Airways, mbukak pasar anyar ing Australia lan Afrika lan ningkatake konektivitas sing ditawakake ing antarane Spanyol lan saindenging jagad kanthi layanan berkualitas tinggi sing ditawakake mitra, Qatar Airways. ”

Kolaborasi komersial sing tambah bakal nambah jumlah tujuan sing kasedhiya kanggo penumpang Iberia saka 29 dadi 36 ing jaringan Qatar Airways, kalebu tujuan anyar ing Angola, Australia, Mozambik, Selandia Baru lan Afrika Selatan. Penumpang Qatar Airways uga bakal entuk bathi saka panyambungan tambahan, kanthi kemampuan kanggo lelungan menyang lan tujuan tambahan ing jaringan Iberia ing Brasil, Chili, El Salvador, Guatemala lan Senegal. Minangka sijimitra aliansi jagad, Qatar Airways Privilege Club lan anggota Iberia Plus njamin pangenalan status level kanthi mupangat kalebu akses menyang ruang tunggu ing saindenging jagad, liwat check-in, tunjangan bagasi ekstra, check-in prioritas lan boarding plus akrual lan tebusan mil, jaringan operator mitra.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.