Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Mbangun maneh Keslametan Warta Breaking Singapura Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Pimpinan Industri Penerbangan Bersatu ing Grup Kapentingan Jaringan Pariwisata Dunia

VJ
VJ
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Penerbangan minangka faktor utama kanggo mbangun industri pariwisata lan pariwisata.
Jaringan Pariwisata Donya nduwe diskusi otak awal karo para pemimpin industri kanggo ngomong babagan cara maju.

Print Friendly, PDF & Email

The Klompok Minat Jaringan Pariwisata Dunia ketemu dina Selasa ing sesi brainstorming kanggo ngenali poin-poin lan pembelaan kanggo mbangun industri penerbangan global. Rapat awal iki digawe saka pimpinan Anggota Dewan Eksekutif Jaringan Pariwisata Dunia, Vijay Poonoosamy, saka Singapura

Jaringan Pariwisata Dunia minangka inisiatif global kanthi fokus ing industri pariwisata lan wisata ukuran cilik lan menengah.

Vijay Poonoosamy uga dadi Direktur Internasional & Urusan Umum Grup QI; anggota Non-Eksekutif saka perusahaan manajemen aset pesawat pesawat, Veling Group; anggota Dewan Penasihat Forum Pariwisata Dunia Lucerne; anggota Perusahaan Pengembangan Laut Merah; lan anggota Komite Pemandu Strategi Forum Ekonomi Dunia lan Anggota Gender Parity. Vijay minangka Direktur Utama Air Mauritius, Ketua Eksekutif Bandara Mauritius, lan Wakil Presiden Urusan Internasional Etihad Airways. Dheweke dadi ketua Konferensi Transportasi Udara Worldwide kaping 4 ICAO, Komite Transportasi Udara Komisi Sipil Afrika, Komite Urusan Industri IATA, lan Dewan Penasihat Hukum.

Tim profesional penerbangan sing duwe pengalaman lan anggota WTN ngrembug babagan masalah sing relevan karo sektor kasebut.

Kontribusi kanggo sesi kasebut diwiwiti:

  • Michael Walsh, CEO, Dewan Ekonomi Basin Pasifik
  • Paul Steele, Pendiri Steel & Associates lan mantan Wakil Presiden Senior IATA & Hubungan Eksternal
  • Catherine Tabone, Konsultan lan mantan Chief Officer Air Malta, Urusan Internasional & Hukum
  • Chris Zweigenthal, CEO, Asosiasi Airlines ing Afrika Kidul
  • Simon Phippard, Penasihat ing Manuk & Manuk
  • Chamsou Andjorin, Direktur teknologi Cda
  • Laci Catrin, Mitra Mitra, Konsultasi Lufthansa
  • Mohamed Taieb, Konsultan lan mantan Direktur Jenderal Penerbangan Sipil Tunisia

Sesi kaping loro dijadwalake kanggo:

Jumuah, 22 Januari 2020
- Hawaii (HST): 3.00 sore– California (PST): 5.00 sonten
- Denver (MST): 6.00
- Chicago (CST): 7.00
- New York (EST) | Jamaika: 8.00 bengi
- Argentina | Brasil: 10.00 wengi

Setu, 23 Januari 2020
- Inggris | Portugal | Ghana: 1.00 esuk
- Jerman | Itali | Tunisia | 2.00 esuk
- Yunani | Yordania | Wong Israel | Afrika Kidul | 3.00 esuk
- Arab Saudi: 4.00 esuk
- UAE | Seychelles | Mauritius 5.00 esuk
- India: 6.30 esuk
- Thailand | Jakarta: 8.00 esuk
- Hong Kong | Singapura | Bali 9.00 esuk
- Jepang | Korea 10.00 esuk
- Guam: 11.00 esuk
- Sydney: 12.00 pm
- Selandia Baru: 2.00 wengi

WTN ngundang anggota lan sing minat eTurboNews para pamiarsa supaya aktif melu sesi brainstorming sing bakal teka.

Klik kanggo ndhaptar 

Tonton acara awal awal minggu iki:

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.