Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Warta Breaking Sri Lanka Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Sri Lanka siyap nampi turis manca negara

Sri Lanka siyap nampi turis manca negara
0a1 15Sri Lanka siyap nampi turis manca4
ditulis dening Harry S. Johnson

Pariwisata Sri Lanka mbukak maneh kanggo pengunjung manca

Print Friendly, PDF & Email

Panguwasa Sri Lanka ngumumake manawa negara kasebut siap nampa turis asing wiwit 21 Januari.

"Kabeh pancegahan wis ditindakake supaya sisa-sisa bisa aman, bisa dipercaya lan tentrem, bisa ditrapake kanggo para pengunjung," ujare Biro Promosi Pariwisata Sri Lanka.

Nanging para turis manca negara kudu netepi aturan tartamtu.

Sadurunge lelungan, dheweke kudu memesan hotel supaya dikarantina rong minggu. Kajaba iku, hotel kasebut kudu disertifikasi kanthi resmi kanggo karantina pengunjung. Ing Covid-19 tes kudu rampung 96 jam sadurunge budhal menyang Sri Lanka.

Tes kaping pindho dijupuk ing hotel banjur dina isolasi kaping 7. Uga, turis kudu duwe visa lan asuransi. Visa bisa dipikolehi ing situs web Departemen Migrasi, lan asuransi - saka perusahaan asuransi lokal PLC Asuransi Rakyat.

Sajrone rong minggu kapisan, turis mung bisa tur ing pandhuan resmi. Nanging sawise karantina, sampeyan bisa lelungan ing saindenging pulau tanpa ana wong sing ngancani.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.