24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Oman Breaking News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Jalur Salam Air anyar Abu Dhabi menyang Muscat

Jalur Salam Air anyar Abu Dhabi menyang Muscat
a320 pesawat neo 4 woy dilapis
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sekawan penerbangan mingguan antawisipun Abu Dhabi lan Muscat ing Oman saiki wis jadwal karo Salam Air.

Penerbangan perdana, sing dioperasikake maskapai murah pertama Oman, Salam Air, teka saka Muscat menyang Bandar Udara Internasional Abu Dhabi (AUH) tanggal 10 September. Penerbangan bakal mangkat saka Bandara Internasional Muscat (MCT) jam 9:00 esuk saben dina Selasa, Rebo, Kamis lan Setu, lan bakal tekan Bandara Internasional Abu Dhabi jam 10:20 esuk. Penerbangan bali bakal nempuh pesawat saka Abu Dhabi jam 11:05, tekan Muscat jam 12:05 awan wektu lokal.

Ngomentari rute anyar menyang Muscat, Maarten De Groof, Kepala Pegawai Komersial ing Abu Dhabi Bandara ujar: "Muscat minangka salah sawijining tujuan paling populer ing antarane warga lan warga UEA, lan papat penerbangan anyar iki bakal menehi pilihan sing apik kanggo ngunjungi Muscat. . Kita uga seneng nampani para pelancong saka Muscat sing bakal seneng pesawat sadurunge teka ing Abu Dhabi, ing kana bakal bisa njelajah kegiyatan budaya, bersejarah lan hiburan sing mewah lan daya tarik sing ditawakake ibukutha negara. "

De Groof nambahake: "Kemitraan iki nduduhake komitmen Abu Dhabi Bandara kanggo terus ngembangake jaringan lan konektivitas, kanthi tujuan supaya para wisatawan luwih akeh pilihan. Kita mesthi kepengin narik maskapai anyar menyang bandara, utamane saka tujuan populer, kayata Oman. ”

"Penerbangan anyar kasebut bakal menehi kontribusi kanggo tuwuhing industri pariwisata ing Abu Dhabi, sawijining kutha sing wis dadi pusat penerbangan global, bebarengan karo tujuan utama kanggo turis lan para pengusaha," dheweke ngrampungake.

Antarane tanggal 2 Juli lan 7 September 2019, Salam Air ngoperasikake telung penerbangan mingguan antarane Abu Dhabi lan Salalah, tujuan liburan sing populer ing pesisir kidul Oman.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.